Wody perfumowane damskie

Dolce & Gabbana The One Gold Intense EDP

• 23 stycznia 2022 o 12:36
    Ciężki, męczący, męski
    Używa od:próbka
    Dostałam do zamówienia próbkę tego zapachu i po pierwszym psiknięciu wiedziałam, że to kompletnie nie mój typ. Zapach jest ciężki, mocny, bardzo intensywny. Lubię intensywne, ciężkie zapachy, ale z tych słodkich. Te moim zdaniem są bardzo męskie. Na pewno jest to zupełnie innego, ale nie dla każdego. Ja mega źle się czułam w tym zapachu. Miałam wrażenie jakbym użyła męskich perfum. Jeden psik i czułam go na sobie cały dzień. Bardzo mnie męczył. Ale nie ukrywam, że jest to naprawdę trwały zapach. Bardzo długo utrzymuje się na skórze. Wyczuwam delikatnie niedojrzałą śliwkę, która nadaje delikatnej słodyczy. Jednak to połączenie konwalii i paczuli męczy. Zapach jest ciężki, taki drzewny. Gdyby nie wiedziała, że to propozycja dla kobiet, to powiedziałabym że to zapach dla mężczyzn.
    epinka
    1 listopada 2021 o 9:01
    Zmysłowe cudo
    Już dawno nic mnie tak nie zachwyciło. Obecne drogeryjne premiery są dla mnie nijakie i płaskie. Tu mamy mocny, niezwykle sensualny zapach, z jakąś głęboką ostrością, wyrazistością. Nie ma drugiego takiego nieoczywistego i kobiecego zapachu. Pozbawiony jest słodyczy, za to ma pazura, klasę, seksapil. Bardzo dobra propozycja, alternatywna wobec zapachów typu la villa belle czy opium - których nie lubię. Tu jest kobiecość z górnej półki, w najlepszym wydaniu. Raczej do Code Armaniego bym porównała, bo nie są jak code słodkie, tylko jak code są po prostu seksowne. Mają też coś z Perles Laliqua, taką charakterystyczną ostrość - tu jednak jest ona otulona śliwką i nie idzie w szpitalne skojarzenia.

Zobacz także inne Wody perfumowane damskie