Żele pod prysznic

Isana Füll mich Nach und Spare 77% Plastik Duschgel Sensitiv Żel pod prysznic

• 1 grudnia 2023 o 18:06
    Nieco inna Isana pod prysznic
    Żel pod prysznic Isana do skóry wrażliwej przyciąga wzrok opakowaniem z ładną szatą graficzną i kolorystyką. Ponadto, butelka ta różni się kształtem od innych żeli tej firmy i nadaje się do ponownego napełnienia, dzięki czemu możemy przyczynić się do zmniejszenia wykorzystania plastiku. Z tym że niestety nie widziałam jeszcze w sklepie woreczków z zapasem żeli pod prysznic Isana. Zatem i tak nie napełnię ponownie butelki. Chyba że coś się zmieni i takie zapasy pojawią się w ofercie. Sam żel jest fajny, gęsty, kremowy i ma przyjemny zapach. Aromat jednak jest delikatny i nie zostaje na skórze. Pieni się zadowalająco i dobrze oczyszcza skórę. Po kąpieli nie czuć ściągnięcia czy suchości. Cieszy fakt, że produkt nie zawiera mikroplastiku i że w zamyśle ma przyczyniać się do ochrony środowiska, poprzez opakowanie z recyklingu i które nadaje się do ponownego przetworzenia.
    • butelka z recyklingu
  • 7 lutego 2023 o 21:30
    Bardzo lubię proste zele do ciala
    Jestem posiadaczka już któregoś opakowania z rzędu. Prosty produkt, lekko pachnie, jest to bardzo subtelny zapach, wiec jak ktoś nie lubi produktów mocno perfumowanych to na pewno jest to dobry wybór. Jednakże nie ma w nic w sobie szałowego. I myśle ze w sumie ten produkt ma takim być. Jest bardzo tani i spełnia swoje zadanie. Na pewno posiadaczki suchej skory będą zadowolone ponieważ nie wysusza ani nie powoduje uczulenia. Mimo ze nie jest wybitny kupię ponownie :)
    Zalety:
    • bezpieczny produkt z krótkim składem
    • łatwo dostepny
  • 3 sierpnia 2022 o 15:20
    Ten żel jest ekstra :)
    Ten żel jest oszczędny dla środowiska nie tylko dlatego, że przy jego produkcji minimalizuje się użycie plastiku, ale także za to że jest niesamowicie wydajny. Naprawdę wystarczy mała kropelka na środku dłoni, aby uzyskać duuużo piany. Ma przepiękny świeży zapach i perłową konsystencję. Jest gęsty. Opakowanie jest przesłodkie, trafia w moje serce :) Nie zawiera mikroplastiku. Cena jest niska, widzę nawet, że teraz jest na przecenie 3 zł za 300ml.
    • urocze opakowanie
    • ogromna wydajność
    • dbałość producenta o środowisko
  • 3 maja 2022 o 17:00
    Świeży idealny na lato
    Bardzo lubię żele Isana, więc jak tylko zobaczyłam te nowość w innej butelce, od razu się na niego skusiłam. Przyznam szczerze, że butelka bardziej przypadła mi do gustu zarówno jeśli chodzi o jej kształt jak i skład :) W środku kryje się kremowy, świeżo pachnący żel pod prysznic. Myślę, że zapach kojarzy mi się z pobytem nad morzem i spacerem po plaży. Idealny na letnie, upalne dni. Dość wydajny, dobrze się pieni. Spełnia swoje zadanie, nie podrażniając przy tym skóry. Myślę że do niego jeszcze wrócę.
    pysiam
    24 marca 2022 o 11:16
    miłe zaskoczenie
    Żel bardzo pozytywnie mnie zaskoczył wysoką w składzie pozycją soku aloesowego, którego zawartość w kosmetykach bardzo sobie cenię. Żele Isany, te w kolorowych opakowaniach lubię, jedne są lepsze jakościowo, inne dużo słabsze. Ten żel zaliczam zdecydowanie do tych najlepszych. Nie wysuszył mi skóry i jest bardzo wydajny. Znakomicie się pieni, piana jest treściwa, niewielka ilość wystarcza do umycia całego ciała. Bardzo przyjemnie pachnie, zapach jest aloesowo-świeży. Opakowanie nie zawiera mikroplastiku, butelka została wyprodukowana z plastiku z recyklingu, a żel jest odpowiedni dla wegan. To są ważne dla mnie aspekty, które zachęcają mnie to kupna produktu. Zużyłam już trzy opakowania i na pewno na tym nie poprzestanę.

Zobacz także inne Żele pod prysznic