Wody toaletowe damskie

Elizabeth Arden Sunflowers woda toaletowa 30 ml dla kobiet
Elizabeth Arden Sunflowers woda toaletowa 30ml
Elizabeth Arden Sunflowers Woda Toaletowa dla Kobiet 30ml
Elizabeth Arden Sunflowers Woda toaletowa dla kobiet 30 ml 30 ml

Nasi użytkownicy zostawili 322 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

agam93
    28 listopada 2024 o 18:13
    Klasa sama w sobie
    To najbardziej eleganckie perfumy jakie kiedykolwiek wąchałam i używałam. Do tego piękna złota ciecz w przezroczystej butelce z idealnie komponującą się białą nakrętką. Zapach szykowny a zarazem orzeźwiający i słodki, przywołujący na myśl ponadczasowe filmy retro z Hollywood i beztroskie wakacje. Te perfumy są idealne przez cały rok. Zimą spryskuje nimi szalik, jesienią i wiosną apaszkę. Są trwałe, nie trzeba ich dużo pryskać by cieszyć się zapachem. Niedawno znalazłam i zakupiłam mniejszą wersję w drogerii Rossmann. Świetne na każdą okazję, szczególnie te wyjątkowe. Pięknie pachnące i zarazem cieszące oko. Idealne. Polecam !
    Zalety:
    • Nuta zapachowa.
    • Piękne opakowanie.
    • Trwałość.
    • Na każdą okazję i pogodę.
  • 27 maja 2024 o 22:48
    Retro w butelce
    Jeśli miałabym określić jak pachną wakacje spędzone u babci na wsi, wśród lip, dorodnych owocowych drzew i kwitnących krzaków róż to właśnie sugerowałabym ten zapach. To mój wiosenno letni must have. Woda toaletowa z takimi parametrami, że mogły jej pozazdrościć flaszki z wyższych półek. Doskonale zblendowane nuty sprawiają że ciężko wyczuć co w danej chwili się wybija. Zbiera komplementy, zużyłam kilka flaszek i jak narazie nowe wypusty są identyczne więc stara szkoła perfumiarstwa wciąż żyje i ma się całkiem dobrze. Zapach którego nie da się pomylić z innym.
    Zalety:
    • Bardzo dobre parametry
    • Niska cena
  • 25 maja 2024 o 14:28
    Idealne na lato
    Pokochałam ten zapach od pierwszego pryśnięcia. Orzeźwiające kwiatowo- owocowe nuty są idealnym zapachem na ciepły letni czas lub na poprawę humoru w pochmurne szare dni. Najbardziej wyczuwam zapach róży, jaśminu oraz mojego ulubionego piżma. Sunflower to woda toaletowa , która ma bardzo trwały zapach , długo utrzymuje się na skórze, zostawia ogon. Nie można przejść obojętnie czując słodko- świeży aromat . Myślę, że wielu osobom przypadnie do gustu. Jedynym , małym minusikiem jest flakon. Nie należy do najładniejszych, ale to co kryje w środku wynagradza brak ładnego opakowania .
  • 28 kwietnia 2024 o 22:51
    Kwintesencja letniej świeżości
    Elizabeth Arden zasłynęła chyba najbardziej serią Green Tea, ale oczywiście można odkrywać kolejne perfumy - bo kto nam zabroni? (Portfel?) Flakon – Klasyk: Sunflowers Elizabeth Arden prezentuje się w szklanym, minimalistycznym flakonie, który z łatwością przykuwa uwagę swoim złocistym odcieniem. Dostępny w różnych pojemnościach 30, 50 lub100 ml, każdy flakon jest obietnicą słonecznego uśmiechu zamkniętego w płynnej formie. Estetyczny design zachęca do postawienia go na widoku, jako dekoracji toaletki. Cena – dostępna dla każdej kobiety: Sunflowers jest dostępne w cenach wahań od 30 do 150 zł, zależnie od pojemności, a promocje, które często pojawiają się w sieciowych drogeriach, pozwalają na zakup nawet 100 ml wersji za jedyne 50 zł. To sprawia, że jest dostępny dla każdego. Wydajność – radość, która trwa: Dzięki ogromnej wydajności, nawet kilka kropel tego złocistego eliksiru wystarczy, aby cieszyć się świeżością przez cały dzień. Użytkowniczki chwalą sobie, że pomimo umiarkowanej trwałości zapachu, jego intensywność jest idealnie zbalansowana, by towarzyszyć im od rana do wieczora. Wrażenia – symfonia lata: Sunflowers wita nas rześkim i jednocześnie słodkim aromatem, gdzie dominują nuty owocowe. Melon, brzoskwinia oraz cytrusy sprawiają, że kompozycja nabiera charakteru świeżej, letniej sałatki owocowej. Perfum nie tylko odświeża, ale i dodaje energii na cały dzień, co czyni go idealnym wyborem na letnie miesiące. Każda warstwa zapachu Sunflowers rozkwita na skórze, oferując zróżnicowaną i bogatą paletę aromatów, które delikatnie przenoszą noszącą je osobę w sam środek lata, pełnego życia i kolorów ogrodu. Trwałość – Ulotne, jak letni dzień: Trwałość perfum jest oceniam jako słaba, co w przypadku tak lekkiej i świeżej kompozycji może być nawet zaletą, pozwalającą na częstsze odświeżanie zapachu w ciągu dnia. Jest to również doskonała okazja, by za każdym razem cieszyć się na nowo tą piękną, letnią mieszanką. Podsumowując, Elizabeth Arden Sunflowers jest zapachem, który z pewnością znajdzie swoje miejsce w letniej kolekcji każdej kobiety, pragnącej dodać odrobinę słonecznego blasku do każdego dnia. Jego lekka, optymistyczna natura jest jak promienie słońca uchwycone w butelce – ulotne, ale niezapomniane.
    Zalety:
    • atrakcyjna cena
    • słoneczny, letni zapach idealny na dzień
    • flakon
    • duża wydajność
    • nada się na prezent (zwłaszcza dla kobiety w młodszej grupie wiekowej)
    Wady:
    • Trwałość mogłaby być lepsza
  • 5 kwietnia 2024 o 11:22
    Przyjemny i uniwersalny.
    Ta woda toaletowa to bardzo uniwersalna kompozycja zapachowa, która sprawdzi się niemal u każdej z Was. I lubię ją za to, bo zawsze wiem, że kiedy jestem niezdecydowana to mogę po nią sięgnąć i będzie pasować czy to na większe wyjście czy na jakąś okazję czy do pracy ale też i na co dzień. Jest to bardzo rześki zapach, lekko pudrowy ze słodyczą i kwaskowością. Wyczuwalne są tu nuty owocowe oraz kwiatowe. Zdecydowanie w kierunku wiosny i lata, bo ja lubię na jesień i zimę nieco cięższe i otulające zapachy. Jeśli chodzi o trwałość to mimo że jest to woda toaletowa trwałosć jest rewelacyjna jakiej by się chciało czasem w wodach perfumowanych. Ma ogon, jest trochę w typie CK Eternity. Będzie pasował każdej kobiecie niezależnie od wieku. Flakon bardzo zgrabny idealny do torebki. Urzekł mnie od pierwszego powąchania i zostanie na długo.
    Zalety:
    • kompozycja zapachowa
    • flakon
    • trwałość
    • ogon
    • uniwersalność