Bronzery i pudry brązujące

Too Faced Chocolate Soleil, Matte Bronzer Puder brązujący

Nasi użytkownicy zostawili 53 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 maja 2024 o 12:21
    Milk chocolate
    Po mojej kilkuletniej przygodzie z samymi mineralami, zapragnelam zmian i powiewu swiezosci, wiec zaczelam ponownie siegac po typowo drogeryjne kosmetyki. Akurat bronzer ten byl w promocji. Zdecydowalam sie na odcien Milk Chocolate. Zanim zakupilam ten odcien, przesledzilam internet , ale prosze mi uwierzyc, ze zdjecia, czy nawet testowanie kosmetyku na zywo , nie oddaje tego jaki ten bronzer jest w rzeczywitosci. Ogolnie uwazam, ze ten bronzer jest bardzo specyficzny i nie sprawdzi sie u kazdego, a juz szczegolnie u milosniczek bronzerow o chlodnej tonacji. Jak ktos ma mozliwosc, to polecam sprawdzic go sobie stacjonarnie. Chociaz i tak ciezko uchwycic jego odcien, bo on sie zmienia, w zaleznosci od swiatla itd. Tak wiec... gdy otrzymałam przesylke i go otworzylam, to chcialam go zwracac. W opakowaniu taka jakby jasna pomarancza. Czytam w necie opinie - rozne, ale pozytywne. Otworzylam opakowanie drugi raz wieczorem i odcien jaby chlodniejszy. Mowie co jest... w kazdym razie z tej racji, ze juz nie chcialo mi sie bawic w zadne zwroty , zaryzykowalam i zdecydowalam sie go zostawic. Tak jak wspomnialam - odcien jest specyficzny. Dla mnie jest to zmieszanie cieplego bronzera z chlodnym, taka przybrudzona pomarancza. Dlatego efekt czasami jest cieply, a czasami chlodny. Na skorze wyglada bardzo ladnie - nie widac pomaranczy, odcien jest taki zablansowany przez ten chlodniejszy pigment. Efekt jaki daje ten bronzer tez jest specyficzny , bo jest to taki hm... mokry mat. Ogolnie wszystkie te czynniki sprawiaja, ze ten bronzer daje trojwymiarowy efekt, nieplaski, a twarz po jego uzyciu, ku mojemu zaskoczeniu, wyglada po prostu pieknie. Super tez mi sie sprawdza jako puder brazujacy do twarzy czy dekoltu, wtedy nadaje takiego ladnego, zdrowego kolorytu. Polecam przetestowac, ale przez jego specyfike, na pewno nie przypasuje kazdemu.
    Zalety:
    • to jak wyglada na skorze
    Wady:
    • to, ze potrafi wpadac w pomarancze
  • 24 kwietnia 2024 o 23:29
    Jest ok
    Puder fajnie sie wtapia w cere, ma konsystencję super, idealnie nadaje efekt opalonej cery, nie robi żadnych grudek, super wydajny. Opakowanie precyzyjne w stosowaniu. Cena taka w miare. Jest nie za jasny ani nie za ciemny
    Kar_sz
    24 kwietnia 2024 o 23:22
    Jeden z ulubionych
    Ten zapach jest obłędny. Nakładanie go przez to, to inny wymiar przyjemności. Kolor idealny, bez pomarańczowych podtonów. Chłodny, matowy brąz który idealnie wtapia się w skórę. Bez plam, bez smug. Raczej nie da się nim wyrządzić krzywdy. Pracuje się nim bardzo łatwo. Skóra wygląda jakby była muśnięta słońcem, opalenizną. Opakowanie luksusowe, solidne, przypomina luksusową pralinke. W środku znajduje się również lusterko. Wydajność bardzo dobra, używam go od dawna i wciąż nie widać końca (pomimo, że mam wersję turystyczną, mini).
  • 17 lutego 2023 o 12:01
    Genialny
    Użyłam raz, lipa straszna. Użyłam kolejny, plamy niesamowite... rzuciłam w kąt i zapomniałam o nim. Wygrzebałam go kilka dni temu i muszę przyznać, że zakochałam się w efekcie! Pięknie podkreśla kości policzkowe, ładnie ociepla twarz. Trzeba jednak z nim bardzo mocno uważać, używać minimalnej ilości, stopniowo budując. Jest niesamowicie napigmentowany! Moje wnioski: żeby ładnie wyglądał, trzeba obchodzić się z nim delikatnie, umiejętnie. Skóra musi przejść wcześniej odpowiednią pielęgnację. Mam wrażenie, że raz jest cieplejszy, raz chłodniejszy. Opakowanie jest prześliczne a bronzer pachnie czekoladką.
  • 31 marca 2022 o 8:53
    Mój cudny! TOO
    Mój faworyt wśród brązerów. Piękny odcień brązu(Chocolate) nie wpada w ceglasty kolor. Łatwo się z nim pracuję, matowe wykończenie i ten słodki zapach że wącha się to cudo i chce się zjeść.. Brązer jest bardzo trwały, nie robi plam. Wygląda się naprawdę pięknie, cera jest wypoczęta. Jest to moje drugie opakowanie i napewno nie ostatnie. Opakowanie jest bardzo mocne i oczywiacie piękne i luksusowe. Polecam!!
    Zalety:
    • Kolor, Trwałość, Zapach
    Wady: