Kremy do depilacji

Isana Sensitive Enthaarungscreme mit Sonnenblumen- & Kokosol Krem do depilacji skóry wrażliwej z olejem kokosowym

• 24 lutego 2024 o 3:43
    Maszynka do golenia wypada dużo lepiej niż ten krem
    Ok, tak szczerze to nie polecam. Krem co prawda poradził sobie dobrze z moimi włoskami na nogach (ba, bo są one niesamowicie cieniutkie), ale to co miałam później z nogami to jakiś dramat. Ogromne swędzenie, miałam całe nogi w małych czerwonych plamkach oraz w krostkach których nie mogłam się pozbyć przez dobre kilka miesięcy. Na dodatek ta szpatułka--- omg czysty dramat. Ostre krawędzie tak bardzo bolały! Nie, zdecydowanie nie polecam tego produktu. Nawet dla czystego testu aby zobaczyć czy jest na pewno aż tak źle. Uwierzcie mi jest po prostu tragicznie!
    Wady:
    • Podrażnienia
    • Wysyp czerwonych krostek oraz plamek
    • Szpatułka dołączona do zestawu jest okropnie ostra na swoich końcach :'(
  • 9 lipca 2023 o 3:07
    O zgrozo .
    Dobra, tego serio nie kupujcie. To jest NAJGORSZY możliwy wybór. Garść informacji początkowych - nie mam strasznych problemów z owłosieniem, a tego kremu użyłam tylko na rękach, gdzie włoski mam cieniutkie i blond. Krem śmierdzi mniej niż te z Eveline, ale wciąż śmierci i co wrażliwsi powinni go jednak unikać. Jest gęsty i ma konsystencję bardziej ciężkiej masy niż kremu. Po ponad 15 minutach nie usunął nawet połowy włosków z moich rąk, a resztę pourywać. A ta szpatułka to chyba jakiś żart - drapie i podrażnia, robi wręcz rany, ale włoski urywa wysoko nad cebulką. Generalnie mogę powiedzieć, że nie działa wcale.
    Wady:
    • nie usuwa nawet jasnych i bardzo cienkich włosków, nawet po 15 minutach;
    • śmierdzi (mniej niż eveline, ale wciąż śmierdzi);
    • szpatułkę wzorowano chyba na mieczu katowskim (nie wyobrażam sobie użycia jej w bardziej wrażliwych miejscach, gdy srodze ręce mi pokaleczyła).
  • 20 czerwca 2023 o 19:14
    szkoda wydanych 10 zł na niego
    Niczego nie robi , mam cieniutkie acz gęste jasne włoski na łydkach , ale nawet tego nie rusza. Krem schodzi po 7-10 minutach czysciutki - bez żadnych włosków , bo włoski zostają na łydkach w stanie nienaruszonym .
    Zalety:
    • Cena była zachęcająca , ale teraz wiem , że to chwyt , oszustwo na ok 10 zł ;-( za produkt nikomu do niczego nieprzydatny . Ładna różowa szpatułka jedynie .
    Wady:
    • NIE USUWA NIC ! Śmierdzi niemożebnie ! Padliną jakąś , aż niedobrze się robi. Nierówno się rozprowadza- ma nierównomierną konsystencję , jakby trochę sie zważył w niktórych miejscach tubki. OHYDA . Polecam nie kupować . Dobrze że skóra po nim nie ucierpiała. Włoski wszystkie zostały na swoim miejscu ...
    AldonaL
    11 marca 2022 o 15:35
    W ostateczności można kupić
    Czarne, grube włosy: Nie dotarłam do gładkości. Żeby uzyskać efekt kilkudniowego odrostu muszę stosować go 3 dni pod rząd codziennie i trzymać 20min zamiast 5 (do pieczenia skory). Włosy oczywiście przycięte wcześniej. Z każdym kolejnym użyciem działa mocniej bo włosy są już uszkodzone. Zamiast szpatułki lepiej używać twardej gąbki. Konsystencja jest za rzadka. Nie można się poruszyć bo zaraz się wyciska z pachwin i trzeba poprawiać. Zapach okropny. Potrzeba 2-3 prysznice żeby go wywabić. Także nie ma mowy o szybkiej depilacji na ostatnią chwilę.
    • Słaby efekt
    • Wodnista konsystencja
    Edytaj7
    11 lutego 2022 o 23:04
    Zdecydowanie nie
    Krem kupiłam z konieczności, bo nie było mojego ulubionego. Opakowanie to standardowa plastikowa tubka z nakrętką. Dodatkowo mamy też plastikową szkatułkę.Zapach jest okropny, bardzo chemiczny. Konsystencja jest również okropna, bardzo rzadka. Miałam problem z nałożeniem kremu, bo spływał. Trzymałam dłużej niż zalecany czas ale i tak efekt był marny. Została połowa włosków. Nie wiem, może trafiłam na felerny egzemplarz ale skutecznie mnie zraził. Lubię produkty Isany ale ten to totalna porażka.
    Zalety:
    Wady:
    • nieskuteczny