Samoopalacze do twarzy

Isle of Paradise Self-Tanning Drops Medium Kroplami samoopalającymi do średniej karnacji

• 20 września 2023 o 10:03
    Nie kupujcie
    Zachwycona opiniami o produkcie postanowiłam go kupić. Na początku wydawał mi się nawet fajny, natomiast czar prysł w momencie gdy opalenizna z twarzy zeszła... Na środku czoła pozostało mi odbarwienie, które niestety jest widoczne gdy nie posiadam makijażu. Na początku myślałam, że tak mi się tylko wydaje, natomiast gdy byłam na basenie z koleżanką to sama zauważyła plamę na moim czole, bez żadnych sugestii o jej powstaniu. Niestety jestem bardzo niezadowolona i nie wiem czy kiedykolwiek odbarwienie się zmniejszy lub stanie mniej widoczne, natomiast teraz wydam więcej pieniędzy na preparaty rozjaśniające.
  • 11 lutego 2023 o 10:47
    Noo, ciekawe...
    Te krople są naprawdę mocne. Trzeba z nimi bardzo uważać, bo się można dosyć trwale ubrudzić, zwłaszcza na wnętrzu dłoni. Nadaje fajny, naturalny odcień skórze. Po wchłonięciu nie zostaje na ciuchach, nadaje delikatny glow skórze. Wydajność super, kroplomierz także na duży plus. Brak zapachu, dobrze jest pomieszać je z porcją ulubionego balsamu do ciała. Szczerze polecam, na pewno kupię ponownie.