Rozświetlacze

Makeup Obsession London Fade Cosmic Crystals Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 11 października 2023 o 20:25
    To jest dopiero glow !
    Kosmetyk zamknięty jest w tekturowym opakowaniu z dobrej jakości lusterkiem , zamykanym na magnes . Pojemność to 3 g. Drobinki są bardzo dobrze zmielone , pod palcami jest delikatny . Mimo iż kosmetyk w opakowaniu jest całkiem srebrny to na twarzy daje delikatny efekt tafli holograficznej , wybijające mocniejsze drobinki złota . Podczas aplikacji rozświetlacz delikatnie się nakłada, świetnie blenduje . Nie pozostawia plam ani nie rozjaśnia miejsca , w którym został umieszczony . Można go delikatnie nabudować jednak efekt na żywo nie jest jakiś spektakularny . Idealny rozświetlacz do użytku na co dzień . Kosmetyk śmiało można nałożyć na ciało jak i błysk na oku , tu jednak będzie potrzebował kolorystycznej pomocy cieni .
    Zalety:
    • Błysk widoczny z kosmosu bez przyciemnienia
  • 4 marca 2022 o 14:49
    Niestety nie dla mnie
    Na plus na pewno opakowanie: magnetyczne, solidne, idealne do podróży, z lusterkiem (moim zdaniem niepotrzebnie bo jest male i zniekształca obraz-nie sądzę żeby ktoś go używał) Niestety sama formuła jest nie dla mnie- bardzo duze drobinki, na pewno fajnie sprawdzi się przy makijazach artystycznych, na co dzień jest zbyt brokatowy, zbyt złoty do mojej jasnej karnacji. Jest też mega wydajny, myślę że nikomu nie skończy się szybko. Ja dostałam go w prezencie, ale czasem na polkach wyprzedazowych można go dorwać za ok. 5 zł
    • lusterko
    Wady:
    • Duże drobinki
    • Przyciemnia
  • 3 stycznia 2022 o 9:01
    Różowe złoto
    Rozświetlacz ma różowo- złoty odcień. Ładnie stapia się ze skórą. Daje piękna poświatę. Jest wydajny i trwały. Dla niektórych może nie odpowiadać odcień, gdyż jest dość niecodzienny. Dla mnie to nie sprawia problemu, bo lubię kolorowe rozświetlacze. Rozświetlacz ma wygodne opakowanie z klapką na magnes. Może trochę się odznaczać i przyciemniać. I trzeba uważać bo lubi robić plamy.
    Zalety:
    • Kolor
    • Wygodne opakowanie z klapką na magnes
    Wady:
    • Może się odznaczać i przyciemniać
    • Lubi robić plamy