Pomady do brwi

Claresa Brow Flow Pomade (Puszysta pomada do brwi)

• 24 lutego 2023 o 16:38
    Oj nie lubimy sie
    Oh ja wiem ze cena jest niska No ale .. właśnie ale ta pomada nie jest warta żadnej kasy ;/ używałam masę różnych pomad ale dawni się tak nie zawiodłam;/ kolor jest okey ale nie da się z tym rpduktem pracować Staroca kasa produkt się rozjeżdża jak maslo nie zależnie od tego ile robiłam do niego podejść zawsze było to samo nie utrzymuje się długi na brwiach więc no nie polecam
  • 10 marca 2022 o 17:01
    Bardzo delikatny efekt, trwałość kiepska
    Zamawiając pomadę spodziewałam się chyba czego lepszego... Opakowanie pomady bardziej przypomina cień kompaktowy. Jest to plastikowy kwadracik, wieczko przezroczyste, spod biały. Waga produktu to 3,5 g. Konsytencja jest faktycznie kremowa, ale gdzie ta jego puszystość to nie mam pojęcia. Efekt jaki można nią uzyskać jest bardzo delikatny i na pewno nie dla osób, których brwi są wymagające i mają spore "prześwity". Aplikacja też nie należy do przyjemnych, powiedziałabym że jest taka tępa, nie wiem jak to określić. Ja mam odcień 01 i tu trafiłam idealnie, ale co z tego jak trwałość produktu jest kiepska, ściera się, nie zastyga, więc każde dotkniecie brwi powoduje że produkt się odbija np na palcach i się rozmazuje po skórze wokół brwi. Nawet nie mogę jej do niczego porównać, bo aż tak kiepskiego produktu do brwi nie miałam, zwykle kredki i cienie dawały bardziej zadawalajacy efekt.

Zobacz także inne Pomady do brwi