Korektory pod oczy

E.L.F. Cosmetics Hydrating Camo Concealer Nawilżający korektor

• 5 listopada 2022 o 12:40
    gdyby nie ta gama kolorystyczna...
    Korektor mam w odcieniu Fair Beige i niestety Fair to on zdecydowanie nie jest :( Gdyby nie ta kolorystyka to ten korektor byłby moim ulubieńcem drogeryjnym. Korektor jest bardziej gęsty niż lekki w formule, a krycie średnie które można spokojnie dobudowywać do pełnego przy czym nie wygląda sucho jak multitasker czy shape tape. Zostawia satynowe wykończenie, które osobiście bardzo lubię na co dzień. Mam bardziej suchą cerę pod oczami i nie wygląda na niej ciężko ani nie wchodzi mi w załamania i tak samo dobrze się sprawdza jako korektor na wypryski na twarzy. Przypudrowany pudrem My Secret pod oczami wygląda genialnie! Bardzo gładko i jedwabiście. Opakowanie jest bardzo porządne jak za tą cene i ma duży fajny aplikator.
    Zalety:
    • formuła, krycie, wykończenie, nie zbiera się w załamania, duży aplikator, cena
    Wady:
    • kolorystyka, dostępność
    kasinaa
    23 maja 2022 o 21:10
    Hicior
    Świetny , genialny, nawilżający długotrwały i tani! Geniusz jak dla mnie. Jedyny minus to słaba gamą kolorystyczna ale większość kolorów stapia się z cera. Wystarczy mała kropla by odświeżyć i dodać blasku oczom. Patent - nakładamy i wklepujemy palcami a potem nadmiar wklepujemy gąbeczka . Na to puder i mamy oko 20 łatki mimo lat 46! Świetny produkt który pobił PatMcgrath ! No i starczy chyba na 3 lata! Polecam ogromnie