Olejki do twarzy

Bandi Well Aging Regenerujący Olej Marula 100% 30ml
Bandi Professional Well Aging

• 16 grudnia 2024 o 21:44
    Świetny olejek
    Świetny olejek. pomógł mi uporać się z suchą skórą twarzy. Stosowałam codziennie na noc i budziłam się z nawilżoną i jędrna skóra. Dzięki niemu mój makijaż wyglądał o niebo lepiej bo skóra nie była już taka sucha. Dodatkowo skóra stała się mniej zaczerwieniona i stała się gładsza.
    Zalety:
    • Nawilża
    • Jest wydajny
    • Nie zapycha
    Wady:
    • Dostępność
    kialacm
    29 czerwca 2024 o 12:59
    Idealny do masażu twarzy
    Kosmetyk ten kupiłam na stronie Bandi. Jest on zamknięty w szklanym opakowaniu o pojemności 30 ml. Jest to naturalny, czysty olej marula, który chroni przed wczesnymi zmarszczkami, przez przesuszeniem, utratą jędrności. Kosmetyk ten doskonale regeneruje i poprawia gładkość skóry. Jest testowany dermatologicznie. Producent zaleca stosowanie na sucho lub wilgotną twarz, szyję i dekolt. Ja stosuje ten produkt przy masażu twarzy bankami chińskimi. Nakładam jedną pompkę na twarz szyję i przechodzę do masażu. Dzięki temu produktowi Bańka bardzo łatwo, i gładko sunie po twarzy. Kosmetyk ten nie posiada zapachu - co jest plusem, ponieważ przy stosowaniu go na skórę może przeszkadzać i męczyć. Jego konsystencja jest bardzo przyjemna, lekko lejąca i bardzo wydajna. Buteleczka posiada pompkę, która działa bez zarzutów, nie zacina się i idealnie dozuje ilość produktu. Olej stosuje również na włosy – jaką nocne olejowanie. Po przebudzeniu i umyciu włosów są one doskonale wygładzone, miękkie i nawilżone. Dużym plusem jest to, że działa przeciwbakteryjnie, dlatego będzie idealny również dla posiadaczy niedoskonałości na skórze. Bardzo polecam ☺️
    Zalety:
    • działanie
    • wielozadaniowy
    • działa przeciwbakteryjnie
    • nie podrażnia
    • nie uczula
    • ma lekką konsystencję
    • nie ma zapachu
    • wydajny
  • 16 kwietnia 2024 o 14:03
    Idealny olejek do masażu twarzy
    Miałam okazję przetestować całą linię Well Aging z Bandi, a ten olejek okazał się być moim ulubionych produktem. Używam go głównie do masażu twarzy dłońmi lub przy użyciu gua sha. Olejek pięknie pachnie i zdecydowanie ułatwia terapię manualną, bez podrażniania cery i zapychania porów. Jedno opakowanie starcza na bardzo długo. Zdecydowanie sięgnę po niego ponownie!
    Zalety:
    • idealny do masażu twarzy
  • 19 września 2022 o 10:55
    Bardzo fajny produkt
    Olejek tak przypadł mi do gustu, że sięgnęłam po drugie opakowanie. Po pierwsze jestem miłe zaskoczona opakowaniem-w obu znalazłam próbki innych kosmetyków Bandi, a sam olejek w kartonowym pudełeczku spokojnie można dać w ramach prezentu, bo wygląda ślicznie. Jest zamkniętym w szklanym solidnym opakowaniu z pompką (swoją droga bardzo użyteczną). Ma delikatny zapach, a najważniejsze że bardzo przyjemna konsystencję. Jest lekko lejacy, ale bardzo wydajny. Idealnie nadaje się do masażu twarzy i w takim celu go głównie stosuje ale dobrze zabezpiecza też końcówki włosów i skórki paznokci. Nie zapchal mojej wymagającej twarzy, co było dla mnie bardzo ważne, więc pewno kupie kolejne opakowanie.
    • Konsystencja
    • Pompka
    Wady:
    • cena, można dorwać w promocji i wtedy warto wyprobowac
  • 9 sierpnia 2022 o 11:03
    Nawilza I ujedrnia.
    Olej jest tlusty i bezzapachowy. Bardzo szybko sie wchlania i nie pozostawia tlustej powloki na ciele. Nie lepi się co uwazam ze jest super bo duzo olejkow ma lepka konsystencje. Super dodatek w pudrlku, probka. Po nalozeniu, skora jest delikatna, aksamitna, super nawilzona i jedrna.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl

Zobacz także inne Olejki do twarzy