Pudry do włosów

Yope Bounce My Hair, Balance, Sól morska do stylizacji

Bodyland.pl
hairstore.pl
YOPE Balance Sól Morska do Włosów z Algami 100ml

Nasi użytkownicy zostawili 56 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 marca 2025 o 18:50
    sól morska do włosów
    Jedyną zaletą tego produktu jest to, że nie wysusza włosów i zapewnia przyzwoite utrwalenie. Niestety, zapach jest bardzo intensywny i nachalny, wręcz nieprzyjemny. Kolejnym minusem jest to, że produkt pieni się podczas aplikacji, co oznacza, że spray tworzy pianę podczas użycia
    Zalety:
    Wady:
    • kilka
  • 19 grudnia 2023 o 17:45
    nie lubie
    to kolejny testowany przeze mnie produkty do stylizacji, dotak zwanej morskiej fryzury, beachy hair. Mialam kilka zagranicznych marek i chcialam teraz sprobowac polski produkt bo to dla mnie wazne aby wspierac polskie firmy. niestety wlosy sa ultra suche oklapniete i brzydko wygladaja po uzyciu bounce my hair, niesiety niedotrzymane obietnice :((
    Ewix01
    4 sierpnia 2023 o 8:59
    Lubię!!!
    Używam mgielki już od miesiąca i oto moje spostrzeżenia na plus: * wygładza włosy * nie obciąża * pięknie pachnie * ułatwia ułożenie fryzury * nie skleja * super poręczne opakowanie * atomizer działa bez zarzutu a na minus: - średnio wydajna - przy większej ilości przetłuszcza włosy Bardzo ją lubię i na pewno jeszcze do kiej wrócę :)
    zazakej
    1 czerwca 2023 o 21:33
    Posklejane i suche włosy
    Kupiłam ten produkt z polecenia jednej z beauty influencerek. Niestety wszystko za co był chwalony okazało się kompletna porażka dla mnie. Moim zamiarem było używać go do lekkiego utrwalenia loków. Co prawda nie mam włosów specjalnie poddanych na stylizacje ale zwykle kilka godzin wystarcza. Po tym produkcji niestety włosy rozprostował się jeszcze szybciej niż bez. Do tego były bardzo sklejone i sprawiały wrażenie bardzo suchych. Niestety dla mnie się nie sprawdziły. Jedyny plus to ładny zapach i cena.
    Zalety:
    Wady:
    • skleja włosy
    • włosy wygrają się suche
    • brak efektu utrwalenia
    Drogeria Super-Pharm
  • 22 lutego 2023 o 18:25
    Super mgiełka
    Jedna z moich nowosci w kosmetyczce. Na poczatku zastanawialam sie co to jest i jak wlasciwie sie tego uzywa. A ze bardzo lubie kosmetyki Yope postanowilam przetestowac mgielke. Mgielke aplikije sie na suche badz wilgotne wlosy w niewielkiej ilosci. Nie obciaza wlosow ani ich nie przetluszcza, co przy moich wlosach jest bardzo wazne, bo szybko sie przetluszczaja. Atomizer jest naprawde super i tworzy idealna mgielke. Zapach jest boski, nie do konca umiem go okreslic ale kojarzy mi sie z bardzo przyjemnymi lekkimi perfumami meskimi. Mgielka raczej nie unosi moich wlosow u nasady, ale za to daje efekt pieknej tafli na wlosach. Po aplikacji wlosy wygladaja na zdrowsze, nie pusza sie i sa super wygladzone, a zapach utrzymuje sie caly dzien.
    Zalety:
    • Atomizer
    • Robi tafle na wlosach