Topy do paznokci

Hi Hybrid Easy 3w1 Lakier hybrydowy 600 Coconut Water Coconut Water 5 ml
Hi Hybrid Easy 3W1

• 3 stycznia 2025 o 9:44
    Szybkie zakupy
    To miał być szybki zakup i tak samo szybkie malowanie. Pędzelek średnio wyprofilowany. Sam lakier, raz gesty raz rzadki. Jedna warstwa jest nierówna, druga trochę lepiej ale też szalunie ma. Przy szybkim malowaniu nadal zostają prześwity. Trwałość? Gorsza niż zwykłego lakieru, wprawdzie odchodzi całymi płatami, dosłownie ale już w ciągu 24h. Mam kolor 602 pink lemonade, pastelowy róż. Ujdzie ale na opakowaniu wygląda inaczej. Nie kupię ponownie.
  • 12 listopada 2023 o 12:55
    Bardzo spoko
    Lakiery hi hybrid 3w1 to moje pierwsze podejście do samodzielnego robienia hybryd w domu. Zostałam bardzo pozytywnie zaskoczona łatwością aplikacji i trwałością stylizacji (posiadam kilka kolorów, zarówno tych jasnych, jak i ciemniejszych). Zrobienie manicure przy pomocy tych lakierów jest naprawdę bardzo łatwe. Powiedziałabym, że znacznie łatwiejsze niż wykonanie manicure klasycznymi lakierami nieutwardzanymi w lampie. Nakładam 3 cienkie warstwy lakieru, jest to ilość wystarczająca, aby otrzymać satysfakcjonujące krycie. Manicure jest zaskakująco trwały. Spokojnie wytrzymuje 2 tygodnie (po tym czasie ściągam ze względu na odrosty). Zaznaczam, że pracuję przy komputerze, obowiązki domowe wykonuję w rękawiczkach i raczej nie wykonuję ekstremalnie dewastujących manicure czynności ;) Lekkie naruszenie zaobserwowałam jedynie podczas wyjazdu wakacyjnego, manicure oberwał podczas zjeżdżania na zjeżdżalni i odprysnął na jednym palcu ;) Jest to jednak i tak bardzo dobry wynik. Manicure wykonany hybrydą 3w1 w nie jest tak "mocny" jak ten z salonu. Ma to swoje plusy i minusy. Na plus zdecydowanie łatwiejsze ściąganie - 5 minut w waciku nasączonym acetonem i wszystko odchodzi bez problemu. Na minus mniejsza odporność na bardziej ekstremalne warunki otoczenia. Na moje potrzeby jest w zupełności okej, jednak myślę, że pracy fizycznej to nie wytrzyma. Lakiery posiadają jednak jeden minus. Pomimo, że stosuję się do zaleceń producenta dotyczących czasu utwardzania oraz przecierem skończony, "wystudzony" manicure cleanerem również od hi hybrid, to przez pierwsze dwa dni paznokcie pozostają lekko lepkie i bardziej matowe. Efekt ten znika po dwóch dniach i już nic się nie lepi oraz paznkocie są bardziej błyszczące (nie jest to jednak mokry efekt). Nie widzę błędu po swojej stronie, nie wiem z czego to wynika... Mimo wszystko polecam te lakiery, w godzinę mam gotowy ładny i bezproblemowy manicure na 2 tygodnie :)
    Drogeria Super-Pharm
  • 28 września 2022 o 23:11
    Niby fajne ale...
    Lakier jest jak najbardziej świetny , genialna kolorystyka, szybkość nakładania, 3w1 w jednej butelce. Mimo dobrego nałożenia i naświetlenia pod lampą bardzo słabo trzymają się płytki paznokcia zaczynają po kilku dniach odchodzić płatami od wolnego brzegu paznokcia mimo jej zabezpieczenia. Szkoda, bo gdyby nie to, byłby sztos.

Zobacz także inne Topy do paznokci