Serum do twarzy

Hagi Smart, Naturalne serum do cery tłustej i trądzikowej z niacynamidem 5%

Hagi Smart B Naturalne serum do Cery Tłustej i Trądzikowej z Niacynamidem 5% 30 ml
Pachnidelko
Hagi Cosmetics B SERUM Z NIACYNAMIDEM 30.0 ml
Hagi Smart B Serum do Cery Tłustej i Trądzikowej Niacynamid 5% 30ml
Hagi Cosmetics B SERUM Z NIACYNAMIDEM 30.0 ml

• 18 czerwca 2024 o 14:42
    W porządku.
    Jako, że nigdy nie używałam produktów z wyższym stężeniem niacynamidu niż 2/3%, to stwierdziłam, że serum z 5% niacynamidem będzie w porządku. Zmagałam się z zaskórnikami, wypryskami i przebarwieniami po wypryskach. Po nałożeniu tego serum na noc (2 razy w tygodniu), następnego dnia widziałam już różnice w wyglądzie mojej skóry. Stany zapalne zostały wyciszone, a przebarwienia z użycia na użycie robiły się bledsze. Uważam, że to naprawdę dobre drogeryjne serum, które ma dość duże pole do działania; na wypryski, nadmiar sebum, zaskórniki czy przebarwienia. Produkt jest bezzapachowy. Opakowanie w przepięknym turkusowym kolorze z dobrze działającą pipetką. Serum dostępne jest w popularnej drogerii Rossmann w bardzo dobrej cenie, a na promocji już w ogóle super. Jest dość wydajny.
  • 9 września 2023 o 11:24
    Zmniejsza widocznośc porów
    Miałam problemy z mocno widocznymi porami na policzkach, oraz brodzie. Już po kilku użyciach widoczność porów zmniejszyła, ale podobno dla witaminy B3 potrzeba dłuższego czasu stosowania dla uzyskania pełnych efektów. Produkt nie podrażnił mojej cery. Naprawdę bardzo dobry stosunek jakości do ceny produktu.
  • 9 września 2023 o 10:50
    Bardzo dobry produkt
    Esencja świetnie się wchłania, pozostawia po sobie delikatnie lepką konsystencję co np rano podczas robienia makijażu bardzo dobrze się sprawdza ponieważ podkład trzyma się skóry. Idealna esencja do cer mieszanych z trądzikiem ponieważ wycisza zmiany trądzikowe , delikatnie zwęża pory co widać po kilkutygodniowym użyciu . Esencja raczej jest bezwonna co jest plusem, nie podrażnia. Z pewnością moja ulubiona esencja z której prędko nie zrezygnuję ;)
  • 7 września 2023 o 11:01
    Warto przyzwyczaić skórę
    Rozpoczęłam pielęgnację twarzy przy użyciu zarówno produktów kwasowych jak i niacynamidu. Po miesiącu stosowania cera w lepszej kondyncji, mniejsza ilość niedoskonałości, na początku polecam mieszać serum z kremem który używamy na codzień aby „przyzwyczaić” skórę.
  • 28 listopada 2022 o 14:35
    Rewelacyjny produkt
    Serum Hagi uratowało moją cerę, podczas wysypu po mleczku do demakijażu. Miałam zapchaną twarz i bez przerwy pojawiały się zaskórniki i nowe niedoskonałości. Szukałam kosmetyku z 5% stężeniem niacynamidu, co teraz nie jest łatwe, ponieważ najczęściej można trafić na stężenie od 10% i więcej. W Rossmannie skusiłam się na promocję tego produktu i stwierdziłam, że muszę go wypróbować. Mocne stany zapalne złagodniały już po pierwszym użyciu, przebarwienia zostały rozjaśnione, a pory stały się zdecydowanie mniej widoczne. Kosmetyk w swoim działaniu jest delikatny, ale bardzo skuteczny. Nie zauważyłam wysuszenia, ściągnięcia skóry lub jakiegokolwiek łuszczenia.
    Zalety:
    • szata graficzna
    • działanie
    • zwężenie porów
    • rozjaśnienie przebarwień
    • ogromna poprawa stanu skóry
    • wyciszenie mocnych stanów zapalnych
    • idealnie sprawdza się przy mieszanej cerze
    • cena w promocji
    Wady:
    • Zdecydowanie brak

Zobacz także inne Serum do twarzy