Serum do twarzy

FaceBoom Basic , Korygująco-rozjaśniające serum do twarzy `Olśniewający Innowator`

HOBB
FaceBoom Korygująco - rozjaśniające serum do twarzy Olśniewający Innowator
FaceBoom Korygująco-Rozjaśniające Serum do Twarzy 30ml

• 25 lipca 2023 o 6:37
    Dobre bez szału
    Serum w wygodnym opakowaniu z aplikatorem co zdecydowanie ułatwia użytkowanie. Serum charakteryzuje się intensywnym zapachem - dla mnie osobiście za mocny. Serum łatwo się rozprowadza i w miarę dobrze się wchłania nie pozostawiając tłustej cery. Po nałożeniu troszkę pojawia się uczucie mrowiące ale po chwili znika. Serum ładnie sobie radzi z cerą problematyczná i nie podrażnia ani nie zaognia zmian. Produkt wydajny. Cera po systematycznym stosowaniu jest bardziej rozświetlona i koloryt wyrównany.
    AnkaKZN
    8 maja 2023 o 23:48
    Średnie serum
    Moja opinia na temat korygująco-rozjaśniającego serum do twarzy Olśniewający Innowator od FaceBoom jest raczej negatywna. Niestety, ten produkt nie spełnił moich oczekiwań. Kupiłam ten produkt, aby poprawić koloryt mojej skóry i pozbyć się pewnych niedoskonałości powstałych przez trądzik , ale nie zauważyłam znaczącej poprawy. Co więcej, moja skóra zaczęła się przesuszać i łuszczyć, co jest dla mnie nie do przyjęcia. Miałam też wrażenie, że serum było ciężkie i trudno wchłaniało się w moją skórę, pozostawiając ją lepką i niekomfortową w dotyku. Ponadto, nie byłam zadowolona z zapachu tego produktu. Miał on silny, sztuczny zapach, który utrzymywał się na mojej skórze przez długi czas. Niestety, moje doświadczenie z tym serum nie było pozytywne. Nie polecam tego produktu osobom, które szukają skutecznego korygującego serum do twarzy. Jeszcze zapomniałam pochwalić opakowanie. Producent się postarał. ;)
  • 8 maja 2023 o 17:31
    Moje KWC!
    Świetne, higieniczne opakowanie. Samo serum ma żelową, ale nie lepiącą kosnystencję. Może lekko piec za sprawą obecności niskich stężeń kwasów, ale mija to bardzo szybko i nie podrażnia. Używałam regularnie i po dwóch tygodniach moja skóra była wyrażnie rozjaśniona a przebrawienia potrądzikowe zdecydowanie mniejsze. przy odpowieniej pielęgnacji sprawdzi się nawet do cery mieszanej z tendecją do przesuszania.
    Zalety:
    • skład
    • działanie
    • szybkie efekty
    Wady:
    Drogeria Cocolita.pl
  • 1 marca 2023 o 11:30
    średnie
    Kupiłam to serum razem z pianką z tej samej serii. Niestety produkt mnie nie zachwycił. Po nałożeniu strasznie się lepi, niemożliwe by nałożyć po zastosowaniu makijaż. Twarz się niesamowicie świeci po nim jak choinka. Twarz po nałożeniu szczypie, podrażnia, wysusza. Niestety po kilku miesiącach regularnego stosowania nie zauważyłam, by zniwelowało choć trochę przebarwienia.
    So_Flow
    4 grudnia 2022 o 10:33
    Panika! Moja twarz go nie polubiła.
    To było moje pierwsze serum, które kiedykolwiek wypróbowałam na swojej skórze. Kupiłam w pakiecie z innymi produktami z serii FaceBoom, bo bardzo przypadł mi do gustu zapach tych produktów. Mam cerę wrażliwą z tendencją do wysuszania. Przyznaję, że nie doczytałam nigdzie, że twarz może szczypać po nałożeniu produktu, więc spanikowałam. Pomyślałam potem, że skoro produkt zawiera kwasy, to tak ma być i jest to oznaka, że serum działa. Ale zaczerwieniona skóra nie jest dla mnie zdrowym objawem. Produkt lepi się na twarzy po nałożeniu, co mi się nie podoba, szczególnie latem jest to uciążliwe. Nigdy nie miałam problemów z rozszerzonymi porami - do czasu wypróbowania tego produktu. Twarz się po nim świeci. Nie zauważyłam żadnych pozytywnych skutków używania tego produktu. Na pewno w żadnym stopniu nie rozjaśnił moich przebarwień. Zdecydowanie nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • ładne opakowanie z wygodną pompką
    • skład
    • wydajny
    Wady:
    • szczypie
    • czerwona skóra
    • uczula
    • pozostawia lepką warstwę na skórze
    • skóra się świeci
    • powoduje rozszerzone pory
    • nie rozjaśnia przebarwień