Toniki i hydrolaty

Apis Rosacea-Stop

ewa3132
    12 lutego 2025 o 12:08
    Cudowne ukojenie
    Produkt kupiłam zachęcona opiniami kobiet na forum osób z problemami z trądzikiem różowatym. Jestem nim zachwycona, cudownie koi skórę. Stoi u mnie w pracy i korzystam z niego kilka razy w ciągu dnia szczególnie w sezonie grzewczym, kiedy jest suche powietrze, a skóra robi się zciągnieta. Spryskuje na makijaż i czuje ukojenie i piękny zapach.
    Zalety:
    • Nawilża, koi skórę, pięknie pachnie i ma rewelacyjny skład.
    Wady:
    • Brak.
  • 9 stycznia 2025 o 13:47
    Uwielbiam ten hydrolat!
    Marka APIS zyskała w moich oczach od pierwszego użycia i tak do dziś używam ich produktów w swojej codziennej pielęgnacji! Hydrolat z róży jest rewelacyjny, pokuszę się o stwierdzenie, że lepszego nie miałam! Szata graficzna bardzo mi odpowiada- jest czysta, spokojna, estetyczna! W dodatku produkt posiada genialny atomizer, który rozpyla produkt w odpowiedniej ilości. Sam hydrolat bardzo dobrze łagodzi, daje uczucie ukojenia już po pierwszym psiknięciu. Przecudownie pachnie, tonizuje.. czego chcieć więcej. Na pewno kupie ponownie, bo bardzo dobrze używa mi się tego produktu!
    Zalety:
    • Pięknie łagodzi, koi twarz
    • Tonizuje
    • Przepięknie pachnie