Bronzery i pudry brązujące

Lovely Sunny Powder Słoneczny puder z drobinkami złota (nowa wersja)

5 na 51 opinię

Lovely Sunny Powder słoneczny puder brązujący do twarzy i ciała Satin 16g
Lovely Sunny Powder Słoneczny Puder Brązujący

• 7 października 2023 o 21:39
    Naprawdę super
    Nigdy nie miałam żadnego kosmetyku z tej firmy, nawet nie podchodziłam do tego regału. Przeważnie kupowałam brązery dużo dużo droższe. Skończył mi się bronzer pupa i akurat w tym rosmanie nie było regału tej firmy, bo nie w każdym jest. I jakoś ten mi się rzucił w oko, bo był duży. Zazwyczaj kupuję takie większe. Myślę sobie, że taki tani, pewnie będzie lipa. Ale wzięłam. Jak go otworzyłam poczułam taki ładny, perfumowany zapach. Drobinki były małe, nie aż tak dużo. Po nałożeniu pędzlem efekt był delikatny, nie robił plam. Szczerze mówiąc tych drobinek nie zauważam jakoś, ale wcale mi to nie przeszkadza. Uważam że to naprawdę dobry brązer, w dodatku niedrogi, duża gramatura. Drobinki małe, w kolorze złotym, jest ich niewiele i dzięki temu nie robią tandetnego efektu. Polecam, kupujcie.