Wody perfumowane męskie

Byredo Parfums Rose Of No Man's Land EDP

4 na 51 opinię

• 14 lutego 2023 o 13:16
    Przyjemny, rozany
    Zawsze pisze na poczatku moich zapachowych recenzji, ze nie umiem mowic o zapachach, ja umiem przezywac zapach, ale nie umiem powiedziec, jaka nuta tam sie znajduje. Moge powiedziec, jak dany zapach sprawia, ze sie czuje. Rose of a no man's land kupilam sobie po kilku testach w perfumerii. Spodobala mi sie jej prostota. Prostota w opakowaniu, bo bardzo do mnie przemawiaja opakowania Byredo oraz prostota samego zapachu. Ogolnie ja bardzo lubie zapachy, ktore nie zmieniaja za mocno swojego brzmienia w trakcie dnia. Ten wlasnie taki jest. To, co otrzymamy po psiknieciu sie bedzie tym samym, co zapach prezentuje na skorze pozniej. Nie ma zmienionego rozwiniecia. A jak on pachnie? Dla mojego nosa jest oczywiscie wyczuwalna roza i ona zdecydowanie dominuje, dodatkowo jest jeszcze w tym zapachu element takiego chlodu, nie wiem, co to jest, ale za kazdym razem, jak pachne nim to mam w myslach taka chlodna, samotna roze. Jesli wiec producentowi chodzilo o takie brzmienie to dla mnie to tak pachnie. Zapach jest dosc delikatny, eteryczny, nie ma zadnej cierpkiej nuty, nie jest tez w zaden sposob wulgarny, obcesowy. Jest doskonalym zapachem na dzien. Nie ma tez duzego ogona, raczej jest dosc bliskoskorny. Ja lubie pachniec dla samej siebie, wiec mi to nie przeszkadza. Cena troche przesadzona, ale jednak to Byredo, wiec nie moge z tym dyskutowac. Mocne 4+
    • Flakon
    W strefie wolnocłowej

Zobacz także inne Wody perfumowane męskie