Wody toaletowe damskie

Kylie Minogue Pink Sparkle EDT

Nasi użytkownicy zostawili 17 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

Katefit
    14 czerwca 2016 o 14:22
    brzoskwiniowy szampan ,zapach jakich wiele
    Wg. mnie jest to zwykły zapach jakich wiele. Dość sztuczna nuta brzoskwini i szampana przeplata się ze sobą, łatwa i przyjemna. Raczej w nic się nie rozwija. Nie jest to zły zapach, ale nieskomplikowany i nie wpada w mój gust. Na pewno ma swoich odbiorców. W tym roku wycofują chyba ze sprzedaży. Trwałość 4 godziny tak mniej więcej.
    • Flakon
  • 2 października 2013 o 15:09
    Delikatne
    Perfumki są w sam raz na co dzień. Pięknie pachną, delikatnie. Nie są przesłodzone, nie mdli od nich. :) Osobiście dobrze czuje się dobrze w nich. Wydajne, dwa psiknięcia starczają, aby długo utrzymywały się na mnie. :) Dodają energii gdy mamy smutny dzień. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 18 marca 2013 o 21:22
    dzienne, wiosenne
    Wydawało mi się, że już recenzowałam ten zapach... ale nie (albo recenzja się zagubiła). Mam flakonik tej EDT od chyba już dwóch, jeśli nie trzech lat. Kupiłam je wiosną i tak mi się kojarzą, ale to nie tylko z racji wspomnień. Zapach odbieram jako gorzko-słodki, słodki lecz nieco oficjalny, łagodny, bo nie "delikatny" (nie tak jak bardziej intymno-buduarowe perfumy), typowo dzienny. Zbyt mało wyrazisty i zbyt prosty (ale nie "prosty" bo jednoskładnikowy czy o jednobrzmiących nutach, ale prosty, bo taki... średniopółkowy) na wieczór. Nie na lato, bo latem przyduszał, oblepiał i męczył. Lepszy był na średnio ciepłe czy nawet chłodne, deszczowe,, wiosenne dni. A na zimę wolę konkretniejsze otulaczo-dosładzacze. Ot taki niedrogi, lekki, niezobowiązujący, chyba obojętny dla otoczenia, biurowiec według mnie :) W moim odczuciu optymistyczny, dodaje energii. Uwielbiam goryczkę w zapachach, tu jest jej stosunkowo mało, więcej słodkości i nieco nawet lepkich kwiatów. Szampan? hmm, martini wyczuwałam w L\'Or de Torrente, ale czy w Pink Sparkle jest szampan? Może odrobinę. Niestety, mój egzemplarz chyba się już zepsuł, jakiś czas temu próbowałam ich użyć i zapach był nieprzyjemny, przeinaczony. Ostatecznie gwarancja o ile pamiętam właśnie mojej EDT minęła. Ładna buteleczka i ciekawie wykończony kartonik. Używam tego produktu od: trzy lata Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 18 marca 2013 o 20:31
    słodkie, ciepłe
    zapach dostałam bardzo dawno temu i tak teraz zostałam z nim. Początkowo uważałam, że jest zbyt ciężki, mdły. Dopiero po czasie się do niego przekonałam. Używam przede wszystkim zimą oraz na wieczór, właśnie tak mi się kojarzy. Zupełnie nie jestem w stanie wyobrazić go sobie jako zapach na wiosnę albo lato. Daje 5 gwiazdek ponieważ: *jest trwały - na szaliku przechował się od jesieni i zdecydowanie na tym zyskał stał się delikatniejszy, lżejszy i stracił nieco ze słodyczy. Wszystko in plus. *dobrze mi leży, przyjemnie się nosi. Jak mało jaki zapach nie przeszkadza mi i nie wprawia w zakłopotanie. *łatwo dostępny pomimo iż dawno nie widziałam go w Rossmannie *przyjemny, po kilku minutach przestaje być cukierkowo- miodowym toffi, staje się przyjemny, ciepły *mam z nim dobre skojarzenia dlatego poprawia mi humor (argument bardzo osobisty) co do minusów, nie przypominam sobie nic w tym momencie. Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: kończę 3
  • 16 marca 2013 o 3:29
    słodka przesada
    Zapach jak każdy K.M. jest słodki, aż do przesady. Może i ładny , ale nie do końca mój. Ma za wiele słodyczy w sobie. Dodatkowo wyczuwam w nich białą czekoladę, za która nie przepadam. Jest ok, ale gdyby był ciutkę lżejszy to by było bardzo fajnie ;) Używam tego produktu od: nie mam Ilość zużytych opakowań: nie mam