Kremy BB, CC i DD

Paese BB Cream with Hyaluronic Acid (Krem BB z kwasem hialuronowym)

Paese BB Cream
PAESE Krem BB 1 Ivory 30ml
Paese Naturalny krem koloryzujący BB 02 Beige Beige 30 ml
Paese Naturalny krem BB z kwasem hialuronowym 1 IVORY 31.0 ml

• 27 stycznia 2025 o 22:36
    Idealny jak podkład.
    Krem bb kupiłam w hebe na promocji.Mam kolor 03 który nie jest ciemny,taki beż.Kosmetyk ma taki cytrusowy piękny zapach.Jak dla mnie bardziej zachowuje się jak taki delikatny podkład którym można budować krycie.Na mojej twarzy wygląda świeżo i ładnie.Testuje go już od dłuższego czasu i muszę powiedzieć,że jest bardzo wydajny,a na twarz nie szczędziłam.BB ma piękne satynowe wykończenie.Z pudrem jedwabnym z biochemi urody wygląda pięknie.Polecam.
  • 4 grudnia 2024 o 19:13
    Super
    Rewelacja! Po pierwszym użyciu byłam mega zaskoczona! Wow! Skóra wygląda tak naturalnie. Świetny! Kolor 3 dla mojej średniej karnacji jest idealny. w połączeniu z pudrem jęczmiennym jest idealnie:)
  • 3 października 2024 o 18:07
    Trochę mu brakuje do perfekcji
    Ogólnie rzecz biorąc nie jestem fanką kremów bb, a raczej nie byłam nią dopóki nie poznałam kremu z Misshy (kto nie zna polecam sprawdzić, bo jest to w mojej ocenie bardzo ciekawy kosmetyk), wtedy się przekonałam i stałam się bardziej otwarta na inne kremy bb. Ten wybrałam ze względu na dobry skład i brak filtrów przeciwsłonecznych w składzie (wspomniany przeze mnie wyżej krem takowe posiada). Krem pięknie pachnie, tak trochę owocowo. Zamknięty jest w tubce o beżowo-różowych barwach, opakowanie od razu przykuło moją uwagę na drogeryjnej półce. Dostępne są trzy odcienie, jako blada twarz, wybrałam nr 1 obawiając się, że odcień będzie zbyt ciemny, jednak nic takiego nie miało miejsca. Liczyłam jednak na bardziej neutralny kolor, a ten posiada różowe tony. Krem ma lekkie krycie i wygląda bardzo naturalnie na twarzy, ale jednocześnie tak świeżo i młodzieńczo, daje efekt wow. Równomiernie się blenduje. Jestem posiadaczką cery mieszanej i w strefie T wyświeca się dość szybko, dlatego używałam go raczej do takiego codziennego, lekkiego makijażu. Mam co do niego tylko jedno "ale" i nie wiem czemu, ale za każdym razem gdy go używałam w okolicy oczu, rozmazaniu ulegał tusz do rzęs dając efekt pandy (próbowałam różnych pudrów, tuszów, za każdym razem było to samo, dlatego na powieki i w ich okolicach stosowałam podkład). Dlatego mimo, że wyglądał ładnie i delikatnie na cerze nie wrócę do niego.
    Vardzia
    29 września 2024 o 18:07
    Idealnie blady ocień
    Nie lubię mocnych makijaży Raczej stawiam na lekkie formuły i lekkie krycie. Po ten krem BB sięgnęłam w ciemno, kiedy szukałam czegoś nowego co byłoby dostosowane do mojej karnacji. W paese znalazłam podział na odcienie i sięgnęłam po prostu po najjaśniejszy. Krem jest dosyć gęsty. Daje bardzo mokre wykończenie. Zdecydowanie najłatwiej nakładało się go gąbeczką, bo w rozprowadzaniu dłonią i pędzlem był w odczuciu trochę tępy. Dawał delikatne krycie, ale dało je się dobudować. Odcień był praktycznie idealnie dobrany do mojej skóry. W sumie jedyne co mu mogę zarzucić to właśnie te mokre wykończenie - mam cerę problematyczną, mieszaną. Potwornie szybko się wyświecał w strefie T. Niektóre pudry dawały sobie radę lepiej inne mniej. Nie mniej jednak był to dla mnie problem. Co do wydajności - ta też nie była jakaś zachwycająca. Mimo, że nie był to mój pierwszy wybór przy robieniu makijażu, to widziałam jak znika w oczach. Samo opakowanie było spoko. Miało fajny wąski aplikator. Sprawdzało się. Myślę, że kupię go ponownie, głownie z myślą o zimniejszych miesiącach, kiedy to moja cera jest bardziej przesuszona. Łatwiej będzie mi go wtedy ugryźć z pudrem.
    Zalety:
    • idealny odcień
    Wady:
    • trochę za mokre wykończenie
    hayfayy
    17 lipca 2024 o 19:41
    Dla mnie mega
    Kupiłam na promce, wiedziałam, że był polecany. Nie testowałam wielu kremów BB, ale ten zdecydowanie spełnia moje oczekiwania. Krycie ma lekkie, o to chodzi, pachnie bardzo przyjemnie. Nie podkreśla suchych skórek, zdecydowanie jest nawilżający. Wygląda na twarzy bardzo naturalnie. Kolor 01 Ivory jest super dla jasnej karnacji. Nawet jeśli wchodzi w załamania (linie uśmiechu) to nie robi to tak chamsko jak zwykły podkład. Uważam, że na lato fajna alternatywa, lub jeśli ktoś lubi natural make-up look. Mam skórę mieszaną, więc wiadomo, po jakimś czasie zaczyna się świecić, ale dla mnie to nie problem, wystarczy znowu przypudrować.
    Zalety:
    • nawilża