Mgiełki do ciała

Isana Aloha Hawaii, Bodyfragrance Mgiełka do ciała

5 na 51 opinię

• 3 października 2022 o 20:18
    Mgiełki to idealny kosmetyk na lato, kiedy potrzebujemy odświeżenia i orzeźwienia przez większość dnia, to świetny zamiennik dla perfum. To moja pierwsza mgiełka do Isany,ale uwielbiam kosmetyki tej marki,więc nie mogłabym jej wypróbować, tym bardziej, że to edycja limitowana. Piękne wakacyjne opakowanie, żywa kolorystyka i kompozycja zapachowa przekonały mnie do siebie, a kosmetyk okazał się być idealnym towarzyszem podczas upalnych dni. OPAKOWANIE Opakowanie jest po prostu cudowne. Podoba mi się żywa, intensywna kolorystyka i prześliczna wakacyjna grafika. Błękitne tło z różowymi, białymi kwitami, ananasem i kokosem prezentuje się ślicznie i od razu przenosi nas w klimatyczną letnią atmosferę. Z tyłu znajdziemy papierową etykietkę z dokładnym opisem produktu w języku polskim. Aplikator w formie sprayu jest idealnym i wygodnym rozwiązaniem - pozwala w szybki sposób zaaplikować produkt. Dozuje jego odpowiednią ilość i nie pluje, przyjemna mgiełka otula ciało zaraz po rozpyleniu. Całość jest dobrze przemyślana pod względem wizualnym i funkcjonalnym. Opakowanie jest wąskie i sporej wielkości, jednak spokojnie zabierzemy je ze sobą w torebce czy kosmetyczce na wakacyjne wyjazdy czy do pracy. MGIEŁKA Uwielbiam kokos, więc nie mogłam nie wypróbować tego kosmetyku. Mgiełka jest mgiełką zapachową, w której przeważa początkowo nutka alkoholowa (i to jest mały minus, bo niestety nie lubię takiego akordu na dzień dobry), ale ustępuje ona po chwili słodkiemu aromatowi kokosa okraszonego nuta kwaśnego ananasa z kwiecistym wianuszkiem, ogólnie to intrygujące i ciekawe połączenie, idealne na ciepłe, wakacyjne dni. Zapach jest świeży, otulający i energetyzujący. Mgiełka ma bezbarwny kolor i formę płynu,co jest typowe dla wszelkiego rodzaju mgiełek. Można ją łatwo i szybko zaaplikować w postaci przyjemnej mgiełki dającej przyjemne orzeźwienie podczas upałów. Zapach jak na mgiełkę jest wyjątkowo trwały, po rozpyleniu utrzymuje się na ciele przez kilka godzin, co jest bardzo dobrym wynikiem. W razie potrzeby w ciągu dnia ponawiałam aplikację. Mimo pojemności 200 ml jest bardzo wydajna, dostępna w korzystnej cenie na standzie z produktami limitowanymi. PLUSY: + śliczne opakowanie + orzeźwiający zapach + odświeża i ochładza + wygodny aplikator + mały format opakowania + dobra wydajność + korzystna cena MINUSY edycja ,limitowana alkoholowa nuta na początku projekcji

Zobacz także inne Mgiełki do ciała