Samoopalacze do twarzy

Tan Expert Premium Line, Coconut Glow Self-tanning Foam Pianka samoopalająca do twarzy i ciała

• 20 marca 2025 o 21:51
    Piękny naturalny efekt
    Uwielbiam tą piankę szczególnie ze względu na to, że ma kolor, więc widać gdzie została nałożona. Dzięki temu aplikacja jest niezwykle prosta i przyjemna. Pianka szybko się wchłania, pozostawiając efekt pięknej brązowej opalenizny bez zacieków i pomarańczowych tonów. Dodatkowo posiada w swoim składzie składniki pielęgnujące skórę. Można stopniować opaleniznę. Ma przyjemny zapach. Opalenizna trzyma się u mnie około tydzień.
  • 8 sierpnia 2022 o 22:03
    Rewelacyjny produkt!
    Nie mam dużego doświadczenia z samoopalacza mi, używałam może 3, z tańszej i droższej półki. Ten ze wszystkich testowanych jest zdecydowanie najdroższy ale... Aplikacja jest bardzo prosta, produkt ładnie się rozprowadza (dzień wcześniej robię peeling i nawilżam ciało balsamem, zgodnie z zaleceniami producenta), ma delikatny kolor dzięki czemu widać gdzie produkt został nałożony. Do aplikacji używam specjalnej rękawicy. Pachnie ładnie, kokosowo. Plusem jest to, że nie wysusza skóry jak mój poprzedni samoopalacz (swoją drogą niewiele tańszy od Tan Expert). Skóra po nałożeniu samoopalacza już wygląda ładnie, jest nawilżona i opalona. Z poprzednimi samoopalaczami miałam problem głównie na miejscach, które są problematyczne, suche tj. łokcie, kolana, stopy i dłonie. Tu produkt się bardzo mocno odznaczał mimo iż wcześniej robiony był peeling i porządne nawilżenie. Przy użyciu TanExpert nie ma najmniejszej smugi, żadnych zacieków, mocniej opalonych dłoni czy stóp. Wszystko wygląda bardzo ładnie, równo. Ja zazwyczaj nakładam produkt na 5 godzin, czasami zostawiam na noc wtedy efekt jest mocniejszy. Zgodnie z zaleceniami ciało spłukuje samą wodą przez 45 sekund. Opalenizna przez kolejny dzień się rozwija, staje się bardziej wyrazista ale nie pomarańczowa! Kolor bardzo mi pasuje, nie jest ani za chłodny ani za ciepły. Opalenizna schodzi równomiernie, nie robią się plamy. Zdecydowanie najlepszy produkt do opalania jaki miałam okazję używać. Na pewno po skończonym opakowaniu kupię następne.
    Zalety:
    • Kolor.
    • Łatwa aplikacja.
    • Ładny zapach.
    • Nawilża skórę przez co na suchych miejscach jak kolana, łokcie nie robią się ciemne plamy.
    • Opakowanie i dozowanie produktu.
  • 7 lipca 2022 o 12:14
    Nie pozostawia smug, nie śmierdzi samoopalaczem i pozostawia piękny kolor
    Jest to pianka z przeznaczeniem do ciała oraz do twarzy z dodatkiem wody kokosowej. Produkt bardzo szybko się wchłania nie pozostawiając przy tym wysuszonej skóry. Woda kokosowa sprawia, że moja skóra jest lekko nawilżona. Co bardzo ważne po wyschnięciu nie czuć na skórze zapachu typowego samoopalacza. Piankę aplikuję zawsze rękawicą. Produkt nie pozostawia smug i zacieków, rozkłada się równo. gwarantuje naturalną opaleniznę, nie pomarańczkę, ani zażółcone tony. Bardziej przypomina mi kolor orzecha. Piankę nakładam zazwyczaj jak idę spać, wtedy efekt będzie dodatkowo wzmocniony, choć producent podaje, że trzy godziny w zupełności wystarczą. produkt nie zawiera parabenów, odpowiedni dla vegan. Co może zniechęcać do sięgnięcia po produkt - niestety jego wysoka cena, gdyż za opakowanie produktu musimy zapłacić 169zł.
    Zalety:
    • łatwa aplikacja
    • nie pozostawia smug ani zacieków
    • nawilżająca formuła
    • nie zawiera parabenów
    • ładny orzechowy odcień
    • efekt widoczny po pierwszej aplikacji
    • nie śmierdzi samoopalaczem
    Wady:
    • wysoka cena