Podkłady

StarGazer Liquid Foundation Biały podkład do makijażu w stylu gotyckim

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 3 sierpnia 2017 o 13:01
    Produkt jest bardzo wydajny, zwłaszcza jeśli miesza się go z innym podkładem, aby osiągnąć jaśniutki podkład ale nie nazbyt jasny/nienaturalny. Dobrze miesza się z innymi podkładami tworząc gładką masę. Niestety produkt ma parafinę w składzie, konsystencja jest ciężka i ma skłonności zapychające. - z tego powodu nie polecam go na co dzień. Ja go używałam przez to, że jestem bladziochem ale nie jest to regułą. Podkład z naszą pomocą może stworzyć piękną porcelanową twarz. Wraz z przesyłką płaciłam za niego ok. 34/35 zł.
    Zalety:
    • można go mieszać z innymi podkładami
    • cena łączy się z wydajnością
    Wady:
    • parafina
    • ciężki
    • ODE MNIE 3,5
    gralczi
    11 grudnia 2015 o 12:47
    Zdecydowanie odradzam :(
    Nie polecam, nie polecam, nie polecam :( Jestem blada, więc większość drogeryjnych podkładów jest za ciemna. Podkład fajnie rozjaśnia, dlatego tak się cieszyłam. Ale co z tego, skoro okazało się, że mnie zapycha :( Żałuję, że przed zakupem nie sprawdziłam opinii tutaj. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: nawet nie jedno
  • 8 września 2015 o 21:31
    Do tańca trzeba dwojga.
    Naprawdę, próbowałam- nie wyszło. Zakupiłam podkład na specjalne okazje (imprezy tematyczne) oraz w celu rozjaśnienia kosmetyku, którego używałam na co dzień. Byłam trochę młodsza, trochę mniej obeznana w tym, co jest w sklepach i jak szukać tego, czego potrzebuję. I kupiłam. I niestety się zawiodłam. +Cena-niska. +Buteleczka-odporna na upadki +Kolor-czysta biel. Tyle dobrego. Nie wiem do czego miał to być podkład, z pewnością nie do twarzy. -Pigmentacja. Słaba... Spodziewałam się, że podkład będzie kryjący a krył wyjątkowo słabo. -Konsystencja. Gęsta, mazista. -Szybkoschnący. Stąd nieestetyczne mazy. I nierównomierne krycie. -Wysuszał i podkreślał każdą suchą skórkę, każdą niedoskonałość, każdy otwarty por... Ciarrrrrrrki :/ -Zapychał pory. Nieludzko. -Wcale się nie wtapiał w cerę nawet we współpracy z bazą i innym podkładem. -Ważył się na twarzy. Nie wiem, do czego jest to podkład- może do twarzy manekina? Idealnie gładkiej, bez porów, bez niedoskonałości? Nawet zakładając taki scenariusz nie mogę uwierzyć w to, że mógłby dobrze wyglądać przez inne czynniki, które u mnie go skreśliły. Pachnie trochę jak olejna farba. Wygląda jak wapno. Kryje słabo... Ot, zagadka. Nie widzę alternatywnych zastosowań a stosowanie go zgodnie z przeznaczeniem mija się z celem i sensu nie ma. Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 lata, tysiące podejść, milion pytań do producenta Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    kalinus
    12 marca 2015 o 16:48
    niska cena to i słaba jakość
    Kupiłam go w celu zrobienia makijażu na Halloween i w sumie pod tym kątem go oceniam.... Jest dosyć gęsty, grudowaty. Ma tępą strukturę. Na skórze zasycha błyskawicznie... jak gips, przez co bardzo ciężko się nim pracuje, widać każde machnięcie pędzlem, odcisk palca czy gąbeczki (w zależności czym go nakładamy - a próbowałam na prawdę na wiele sposobów ;P). Podkreśla suche skórki, dodatkowo wysusza skórę twarzy i zapycha pory. Szpatułka do wyciągania podkładu jest mało wygodna. Nie kryje w 100%, jak się tego spodziewałam Myślę, że może się sprawdzić jako rozjaśniacz do podkładów... ale na razie nie próbowałam, bo na co dzień nie maluję się, aby używać podkładów czy fluidów... Kupiłam go na allegro.pl Cena: ok 21zł (bez przesyłki) Czy polecam? Hmnmn....jakość adekwatna do ceny produktu... Używam tego produktu od: poł roku Ilość zużytych opakowań: pół
    Kulfon
    26 października 2014 o 14:32
    Nie nadaje się do rozjaśniania podkładów
    Gorąco odradzam. Podład ma bardzo tępą, "suchą" konsystencję i niestety nie sprawdza się jako rozjaśniacz do innych podkładów. Produkt nie ma nawet jednolitej konsystencji - mój ma wiele grudek, które trzeba rozmieszać. Po dodaniu do podkładu, powoduje powstawanie smug i zbyt szybkie wysychanie, całość wygląda nienaturalnie. Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: rozpoczęte jedno

Zobacz także inne Podkłady