Szampony do włosów

Joanna Professional, UV Filters, Protection Hair Shampoo Szampon z filtrem UV do włosów farbowanych

Joanna UV Filter Szampon o Zapachu Wiśni 1000ml
Joanna Professional Filtr Uv Szampon Ochronny o Zapachu Wiśni 1000 ml
Bodyland.pl
Joanna Szampon do włosów - Professional Hairdressing Shampoo Szampon do włosów - Professional Hairdressing Shampoo

Nasi użytkownicy zostawili 42 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 maja 2024 o 8:37
    Nie dla mnie
    Zakupiłam kiedyś ten szampon, skusiła mnie jego cena oraz opinie innych. Najpierw zacznę od jego zalet zdecydowanie jest wydajny, pięknie pachnie, jest dość gęsty. Jeśli chodzi o wady, które zauważyłam u siebie to przesusza skórę głowy, podrażnia oraz mam uczycie swędzenia skory głowy. Więc ten szampon nie sprawdził się u mnie.
    Zalety:
    • wydajny, pięknie pachnie, jest dość gęsty
    Wady:
    • przesusza skórę głowy, podrażnia, daje uczucie swędzenia skóry głowy.
  • 22 marca 2023 o 11:58
    Cudowny Zapach!
    W tym produkcie to zapach jest jego największym plusem! Cudowna wiśnia aż znajomi często pytali co tak pięknie pachnie. Szampon bardzo poprawił kondycję moich włosów. Dobrze się pieni i wystarcza na bardzo długo. Dzięki pompce aplikacja jest dużo łatwiejsza.
  • 5 listopada 2021 o 19:12
    Używam od kilku lat i dalej lubię
    Na ten szampon trafiłam dzięki mojej siostrze. Kupowałyśmy go razem jeszcze za czasów liceum. Mimo iż przez tyle lat potrzeby włosów się zmieniły to szampon Joanny dalej się sprawdza. Co prawda nigdy nie farbowałam włosów, ale to nie przeszkodziło mi w wieloletnim używaniu tego produktu. Cena jest bardzo niska w porównaniu do jakości i pojemności szamponu. Opłaca się kupić więcej i używać nawet jako produkt "rodzinny". Opakowanie jest bardzo wygodne w formie dużej butelki z pompką. Ewentualnie można kupić również w sporym "kanistrze" 5-litrowym, ale do raczej opcja dla wiernych fanów. Z dostępnością jest raczej słabo. Ten szampon dla mnie zawsze zamawiała siostra przez internet. Ogólnie jestem posiadaczką włosów średnioporowatych - podatnych na przesuszenie, potrzebujących nawilżenia, ale o grubej strukturze, narażonych na czynniki zewnętrzne i całkiem dobrze układających się. U mnie szampon Joanny bardzo dobrze się sprawdza. Po umyciu włosy są mięciutkie, dobrze nawilżone i chronione przed szkodliwym promieniowaniem UV. Ponadto włosy dobrze się rozczesują i nie plączą. Szampon dobrze domywa włosy i pozostawia je pachnące wiśniami. Jedyny minus to słabe pienienie. Niestety trzeba trochę więcej nałożyć szamponu na włosy, aby produkt dobrze się spienił. Ponadto szampon bardzo dobrze się spłukuje i nie obciąża włosów. Podsumowując produkt przez lata sprawdza się u mnie bez zarzutów. Potwierdza to fakt, że cały czas do niego wracam. Chętnie kupię kolejne opakowania. Myślę, że warto spróbować, przynajmniej Ci co zastanawiają się nad zakupem.
  • 17 września 2019 o 14:56
    Nic nie ma do zaoferowania prócz pięknego zapachu ;)
    Bosko pachnie wiśniami. Właśnie tym zapachem przekonał mnie do zakupu. Nie zauważyłam, żeby chronił kolor oraz utrzymywał go na dłużej niczym po wizycie u fryzjera. Kosmetyk średnio się pieni, więc musiałam go nakładać więcej aby mieć pewność, że dobrze domyłam włosy. Przez co pomimo dużej pojemności wylewam go więcej niż innego tego typu produktu. Podsumowując ta wersja nie ma nic specjalnego do zaoferowania prócz zapachu. Spróbuję na pewno jeszcze inne wersje tych litrowych szamponów. Cena to koło 12-15zł.
    Zalety:
    • bosko pachnie wiśniami
    Wady:
    • mało wydajny
    • spora ilość potrzebna do użycia do jednego mycia
    Pavlla_
    9 marca 2019 o 7:47
    Pomyłka
    Do zakupu zachęca między innymi zapach, cena i obietnice producenta. Zapach jest cudowny i tylko tyle dobrego mogę powiedzieć. Szampon bardzo obciążył moje włosy, codziennie musiałam je myć, nie zauważyłam żadnej poprawy kondycji moich włosów, większego nawilżenia tym bardziej, a włosy jak ciężko się rozczesywały, tak już zostały. Jest to zwykły szampon, który tak naprawdę nic nie zrobił z moimi włosami, poza obciążeniem ich
    • Duże opakowanie
    Wady:
    • Żadnej poprawy włosów nie zauważyłam
    • Włosy nie stały się nawilżone
    • Nie poradziła sobie z rozczesywaniem
    • Obciąża włosy