Szampony do włosów

Pantene Pro-V, Lively Colour, Shampoo Szampon do włosów farbowanych

Pantene Lively Color

Nasi użytkownicy zostawili 15 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 sierpnia 2023 o 11:13
    Bardzo fajny rypacz
    Używam go od kilku lat wcześniej jako zwykły szampon, teraz jako rypacz. Fajna konsystencja - kremowa. Bardzo dobrze się rozprowadza, nie plącze włosów. Pachnie okej, trochę czuć tą całą „chemię”, ale mi to nie przeszkadza :) Nie zaszkodził moim włosom, lubię z niego korzystać nawet gdy chcę na szybko umyć włosy. Bardzo wydajny. Nie korzystałam z innych rypaczy, więc nie mam porównania, niemniej jest godny polecenia dla włosów farbowanych :)
  • 6 października 2022 o 12:16
    Mega!
    Szampon ma kremową konsystencję, jednak bardzo dobrze się pieni. Zapach delikatny, przyjemny. Jest to produkt wydajny, wystarczy odrobina, żeby dobrze oczyścić skórę głowy. Włosy po nim są miękkie w dotyku i lśniące. Nie obciąża co jest bardzo ważne. Zdecydowanie ułatwia rozczesywanie. Posiadam również odżywkę i maskę z tej serii. Uważam, że są to bardzo dobre produkty.
  • 20 lutego 2022 o 16:45
    Dobrze myje i przy tym nie plącze włosów
    plusy: + gęsta kremowa konsystencja + intensywnie się pieni + dosyć przyjemny pudrowy zapach + dobrze oczyszcza włosy + nie plącze minusy: ? inne cechy, których nie biorę pod uwagę przy ocenie: + szeroka dostępność - niezbyt wygodna butelka
  • 16 listopada 2021 o 8:24
    Szampon Do włosów Farbowanych
    szampon fajnie sie sprawdził. pięknie pachniał , dobrze sie pienił i co najważniejsze nie zostawiał włosów wypłukanych , czyli nie było tej żółtej poświaty po farbowaniu dla mnie jest on mega. wydajny jest jak dla mnie wystarczyła niewielka ilość tego produktu
    Zalety:
    • fajnie sie pieni
    • ładnie pachnie
    • nie ostawia żółtej poświaty po farbowaniu :)
    • wydajny jest mega
    Wady:
    • ciężko mi sie go wyciskało z opakowania
  • 10 sierpnia 2021 o 22:13
    Super produkt! Mój ulubiony szampon!
    Nie dość że pachnie oblednie to super się pieni! Jest to rewelacyjne. Naprawdę bardzo dobrze się pieni. Jest bardzo wydajny. Na włosach ten zapach utrzymuje się cały dzień. Wspomaga farbowane włosy, rozjaśniane, czyli suche i zniszczone. Wlosy po jego użyciu są pachnące, nawilżone i sypkie. Z Pantene lubię wiele szamponów ale ten jest naprawdę wyjątkowy. Konsystencja jest gęsta. Mała ilość produktu powoduje że na głowie mam pełno piany. Po jego użyciu czuć oczyszczenie skóry głowy A także samych włosów. Polecam!
    Zalety:
    • Nawilżenie