Cienie do powiek

Paese Dancing Queen, Potrójne cienie do powiek

• 12 marca 2020 o 8:48
    Cienie ładnie się trzymają oka, kolory mocno brokatowe.
    Jedne z moich ulubionych cieni. Mają mega "moc" na powiece. Świetnie wyglądają na dzień, jak i na wieczory. Nie osypują się. Utrzymują się cały dzień, a do tego są mega wydajne. Nie mam pojęcia kiedy je zużyję :) można wyczarować naprawdę świetny makijaż.Cienie przeznaczone są do nakładania zarówno na sucho jak i na mokro, w zależności od oczekiwanego efektu zatem zawsze możemy wyczarować makijaż w innym stylu. Ze względu na zawarty w nich brokat efekt końcowy jest oszałamiający. Cienie są łatwe w aplikacji i niezwykle trwałe, oko prze kilka godzin wygląda jak "świeżo zrobione" ;) Nie ścierają się, nie osypują i nie zbierają w załamaniach powiek.Kolorki są mocne i zdecydowane, widać że cienie są porządnie napigmentowane. Zestawienia kolorystyczne są idealnie dobrane i świetnie się ze sobą łączą. Muszę jeszcze wspomnieć o cenie - ok. 18 zł za potrójną paletkę to chyba niezbyt wiele, biorąc pod uwagę jakość i trwałość produktu. Szczerze polecam i...chyba zapoluję na kolejną paletkę;)
  • 22 lipca 2015 o 14:41
    nie najgorzej ale bardzo dobre nie są
    niestety nie sprawdzają u mnie się fajnie.. plusy- duży wybór kolorów minusy- mega się osypują mają strasznie małą pigmentację.. mam bardzo neutralne odcienie , beż, jasny brązowy i odrobinę ciemniejszy, beż i ciemny braż odrobinkę widać a pośredniego cienia kompletnie nie widać! to ogromny minus tych cieni więc jestem na nie. Używam tego produktu od: 2,5 miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 15 maja 2014 o 6:22
    Polecam
    Mam kilka cieni z firmy Paese i jestem im wierna już parę lat. Przygodę z Paese zaczełam jeszcze zanim stało się o niej głośno w niewielkim sklepie kosmetycznym. Cienie dobrze się kładą na powiece, nie obsypują, praktycznie cały dzień utrzymują się na powiece, co najważniejesze nie wałkują się w załamaniach powieki, a to już duży plus. Kolory są intensywne z niewielką ilością brokatu który pięknie mieni się na oku. Używam tego produktu od: parę lat Ilość zużytych opakowań: 10
    stars3
    2 maja 2014 o 21:06
    Tragedii nie ma
    Dostałam cienie w prezencie jakiś rok temu. Mam kolor biały, czarny i ciemnozielony. Kolory są ładne, wyraźne. Dobrze wyglądają na oku. Używam w sumie tylko zielonego (który jest bardzo ładne zresztą) i to rzadko, ze względu na brokat. Jak dla mnie te cienie nie nadają się na co dzień, tylko na jakieś okazje. Kolor czarny i biały absolutnie nie są dla mnie, za to zielony jak najbardziej. Ładnie pasuje do brązowych oczu:) Minusik też za opakowanie, które rozwaliło mi się po krótkim czasie. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 7 maja 2013 o 9:52
    przecietniak
    Kupowałam na studniówkę, panie w sklepie jakos doradziły mi z kolorem. Niby fajnie to wyglądało, ale jakos tych 3 kolorów nie mogłam połączyć (miałam takie szaro-brązowe). Szału nie ma. Jak za tą cenę tym bardziej, gdzie można za to jednak kupić cienie lepszej jakości. Studniówke jakoś mi przetrwały (na bazie do twarzy), ale strasznie się osypywały przy malowaniu i niedługo po kupnie się pokruszyły. Na powiece jakos świetnie też sie nie prezentowały - ot, takie tam cienie. Używam tego produktu od: kilka razy przez 3 lata Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno