Bazy do paznokci

Boska Nails Bonder Primer bezkwasowy

• 29 marca 2024 o 13:00
    Rozczarowanie…
    Zachęcona pozytywnymi opiniami oraz zachwytami stylistek z tik toka, ktore używają produktów od Boskiej postanowiłam skusić się na kilka ich produktów, bo tak się złożyło, że musiałam uzupełnić braki produktów, które się zużyły. To co zdążyłam zaobserwować to między innymi źle odtłuszczona płytka paznokcia, co powoduje zapowietrzenia. Niestety, ale stylizacja już po niecałym tygodniu zaczęła odchodzić, odpryskiwać, a nigdy wcześniej używając innego primera bezkwasowego takiej sytuacji nie było i stylizacja pięknie się trzymała kilka tygodni. Na razie chyba się nie polubimy, a szkoda bo bylam pełna nadziei, ze produkt spełnieni moje oczekiwania. Może cena jest kusząca, bo niska, ale jakość fatalna.
    Wady:
  • 24 lutego 2024 o 21:45
    Dobrze odtłuszcza!
    Długo nie używałam primera bezkwasowego, słyszałam że się nie powinno. Robiąc cioci paznokcie żelowe, borykałam się z problemem odchodzącego żelu po bokach i przy skórkach. Próbowałam różnych specyfików, dehydratorów, ultra bond, nic nie pomagało. Wpadłam na pomysł że jednak sięgnę po primer, padło na bezkwasowy z Boska Nails. Problem zniknął! Paznokcie trzymają się 3-4 tygodnie bez zapowietrzeń. Primer szybko odparowuje z płytki, nie ma drażniącego zapachu. Pędzelek pozwala na precyzyjne rozprowadzenie płynu na płytce. Ma fajną cenę, jest bardzo wydajny, buteleczka starczy na bardzo długo. Napewno jeszcze po niego sięgnę!
    nackowa
    24 stycznia 2024 o 20:50
    Obowiązkowy w manicure
    Primer zamknięty w eleganckiej buteleczce z wygodnym pędzelkiem. Świetnie spełnia swoje zadanie. To ostatni etap przed bazą i widzę, że mój manicure hybrydowy czy żelowy o wiele lepiej się trzyma. Nie czuję nieprzyjemnego zapachu, konsystencja jest idealna a pędzelkiem pięknie i sprawnie można pomalować paznokieć. Do tego cena, przy tej jakości rewelacja :)
    Zalety:
    • buteleczka - elegancka
    • wygodna aplikacja
    • brak zapachu
    Wady:
  • 21 listopada 2023 o 23:46
    BOSKI PRIMER (BEZKWASOWY)
    Hej dziewczyny! Dziś chciałabym podzielić się z Wami moją opinią na temat primeru bezkwasowego Boska Nails. I jestem bardzo zadowolona! Primer ma lekką, płynną konsystencję, która pozwala na łatwe i szybkie rozprowadzenie go na płytce paznokcia. Nie spływa na skórki i nie tworzy smug. Po odparowaniu primeru płytka paznokcia jest gładka i pozbawiona tłuszczu. Dzięki temu aplikacja bazy hybrydowej lub żelu jest jeszcze łatwiejsza i gwarantuje doskonałą przyczepność. Moje stylizacje z użyciem primeru Boska Nails utrzymują się bez zarzutu! Jestem więc bardzo zadowolona z tego produktu i serdecznie go Wam polecam.
    Zalety:
    • Ten primer to prawdziwy must-have dla każdej miłośniczki stylizacji paznokci hybrydowych lub żelowych.
    • Jest łatwy w aplikacji, gwarantuje doskonałą przyczepność produktów i sprawia, że stylizacje utrzymują się dłużej.
  • 16 lipca 2023 o 16:08
    Podstawa każdej stylizacji!
    Świetny, bezkwasowy primer, zwiększający przyczepność każdej stylizacji. Kolejny produkt, z którym się nie rozstaję. Bardzo wydajny, szybkoschnący, nie posiada drażniacego zapachu. Do tego całkowicie bezpieczny.
    Zalety:
    • Pojemność, buteleczka, pędzelek, jakość
    U konsultantki

Zobacz także inne Bazy do paznokci