Z dodatkiem...
Cześć kochani,dziś mam dla Was recenzję wcierki,którą ulepszyłam troszkę Biostyminą.Jeśli jesteście zaciekawione jak te dwa produkty zadziałały razem,to zpraszam do dalszego czytania.
Zacznijmy może od wcierki
Od producenta:Płyn wzmacniająco - odżywczy - zawiera w swym składzie naturalne ekstrakty ziołowe z korzenia łopianu i aloesu, prowitaminę B5 (D - Pantenol), witaminy: A, E, F, H, B1, PP oraz BETAMIX (naturalne olejki eteryczne). Preparat ten wzmacnia i odżywia włosy. Dzięki działaniu obecnych w preparacie naturalnych składników, cebulki włosów ulegają wzmocnieniu i odżywieniu. Poprawie ulegnie ogólny wygląd włosów, przywrócony zostanie im naturalny połysk i elastyczność. Włosy staną się bardziej odżywione, przestaną się łamać i rozdwajać. Regularne stosowanie preparatu zapobiega wypadaniu włosów. Pozwala również pozbyć się łupieżu, łojotoku. Przeznaczone do każdego rodzaju włosów.
Skład: Aqua, Etanol (96%), Extractumetanol Ex, Calami Rhizoma, Liquidum Ex, Aloe Barbadenis, PEG-35 Polysorbate 20, Aesculus Hippocastanum Seed Extract, Retinyl Palmitate, Tocopherol, PABA, Inositol, Calcium Pantothenate, Linoleic Acid, Bioton, PEG-40, Cananga Odorate Flower Oil, Rosmarinus Officinali, Cedrus Atlantica, 03PL001, Salvia Sclarea Oil.
Cena i dostępność:ok 10 zł,ja swój kupiłam w aptece,ale można go też dostać w wybranych sklepach zielarskich.
Zapach i wydajność:Zapach jest po prostu tragiczny,pachnie czystym spirytusem zmieszanym z bardzo ostrą wódką,ale na szczęście po wchłonięciu się w skórę głowy znika.
Biostymina-zacznijmy od tego,że tak na prawdę jest to lek zapisywany przez dermatologów na trądzik,ale obecnie można go kupić bez recepty,ma także właściwości pobudzające i wzmacniające cebulkę włosa.Opakowanie zawierające ok.10 szklanych ampułek kosztuje ok.12 zł.Biostymia ma konsystencje taką jak Aloevit i jest bezzapachowa.
Co zrobiłam z tymi dwoma produktami?Otóż na początku stosowałam Aloevit samodzielnie,ale skóra głowy po nim mnie piekła i nie widziałam też żadnych rezultatów,zaś zmieszany z czterema ampułkami Biostyminy sprawił,że moje włosy minimalnie zagęściły się w miejscach,gdzie było ich mniej.Przyznam szczerze,że oczekiwałam czegoś znacznie więcej i po Biostyminie i Aloevicie,ale niestety super efektów wow nie było.Mimo wszystko jeśli liczycie na punktowe zagęszczenie włosów to polecam tą metodę :)
Używam tego produktu od: dwa tygodnie
Ilość zużytych opakowań: jedno całe