NOWOŚĆ W FORMULARZU DODAWANIA RECENZJI ! SPRAWDŹ!
Wcierki do włosów i skóry głowy

Sattva Ayurveda by Agnieszka Niedziałek, Wcierka wzmacniająca do skóry głowy `Szafran i cynamon`

Sattva Wcierka do Skóry Głowy Szafran i Cynamon 100ml
Sattva Szafran i cynamon
Sattva Wcierka Do Włosów Cynamon i Szafran 100 ml
Sattva Ayurveda Wzmacniająca Wcierka do Skóry Głowy Szafran i Cynamon 100 ml

• 7 lutego 2025 o 11:03
    Najlepsza ze wszystkich sióstr.
    Po przygodzie z Sattvą Amla oraz Anyż, sięgnęłam ostrożnie po wersję z cynamonem i był to bdb wybór. Szafran i cynamon ma wspaniały, bogaty skład i piękny cynamonowy zapach, który umila użytkowanie. Co ważniejsze kosmetyk nie jest perfumowany. Wcierka to nie woda toaletowa, trzeba brać pod uwagę, że substancje zapachowe mogą podrażnić delikatny skalp i wywołać swędzenie oraz łupież. Opakowanie: Psikacz działa bez zarzutu, jednak ja przelewam zawsze 10ml wcierki do kieliszka i zakraplam ją na skalp pipetą. Później masaż grabkami. Działanie: Chyba najlepiej ze wszystkich trzech wcierek, które używałam działa na hamowanie wypadania (choć używam jeszcze innych specyfików). Na pewno dokłada swoje 5 groszy w kwestii powstawania małych włosków. Stosuję ją na dzień przed myciem (2-3 razy w tygodniu), ponieważ wszystkie wcierki Sattva przyspieszały u mnie przetłuszczanie się włosów. Nadaje się do codziennego stosowania, nie wyskakiwały mi po niej krostki, jak w przypadku wcierki Anwen. Cena: Wygórowana, ale w promo można dorwać za 20zł. Pewnie kupię ponownie, choć mam jeszcze spory zapas.
    JustaMR
    21 stycznia 2025 o 13:00
    Pozytywne zaskoczenie
    Wcierkę kupiłam na promocji w Rossmannie za ok 20zł i pełna nadziei postanowiłam dać jej szansę. Do tej pory trafiałam na różne wcierki ale ogólnie bez rewelacji. Kończę już buteleczkę i co zauważyłam? Sporo nowych baby hair - nie tylko przy grzywce ale nawet na czubku głowy. Widać więc, że wcierka na pewno działa stymulująco na wzrost włosów, pobudza cebulki do pracy natomiast gorzej radzi sobie z ograniczaniem wypadania włosów. Zapach jest intensywny, ziołowy ale dla mnie ok i jak to wcierka, która ma w składzie olejki trochę przetłuszcza włosy. Z tego powodu myję włosy zamiast co 3 dni to co 2 dni. Ogólnie jestem zadowolona, podoba mi się w miarę naturalny skład i dlatego być może za jakiś czas jeszcze do niej wrócę.
    Zalety:
    • działanie stymulujące - baby hair
    Wady:
    • mocny zapach
    • trochę przetłuszcza włosy
    eilen96
    23 grudnia 2024 o 16:05
    Przyzwoita wcierka w dobrej cenie.
    To moja kolejna wcierka z Sattvy i uważam, że są to przyzwoite produkty za dobrą cenę. Wcierka jest naprawdę bardzo wydajna, nie obciąża włosów u nasady i można ją stosować po umyciu. Wydawało mi się, że nawet delikatnie wydłuża świeżość włosów. Jej zapach jest cynamonowy, ale taki przyjemny. Moim zdaniem idealny na jesień. Butelka mogłaby działać nieco lepiej, no i dla mnie minus, że przez etykietkę i ciemną butelkę nie widać ilości produktu. Wcierka ma działanie stymulujące oraz odżywcze dla skóry głowy. Niestety nie mierzę miesięcznych przyrostów, więc trudno mi dokładnie określić jej działanie na zwiększenie porostu, ale podoba mi się jej działanie nawilżające i wydłużające świeżość.
    Zalety:
    • bardzo wydajna
    • fajny zapach
    • nie obciąża włosów u nasady
    • można stosować po myciu
    • wydłuża świeżość włosów
    Wady:
    • przez ciemne opakowanie i etykietę nie widać ilości produktu
    d_t_b
    21 grudnia 2024 o 20:50
    Super działa!
    Wcierka jest doskonała. Atomizer - spray ułatwia aplikację bezpośrednio na skórę głowy. Nie zacina się. Ja jednak lubię przelać trochę wcierki do masażera do wcierek i tak aplikować. Koliste ruchy wtedy dodatkowo masują skórę głowy i pobudzają ją. Wcierka stosowana regularnie daje super efekty. Mnóstwo baby hair. łosy są mocniejsze, zdrowsze. Rosną jak szalone. Dobry skład, brak alkoholu sprawia, że lubię po nią sięgać. Dostępność w hebe znakomita, kiedy się kończy - kupuję ponownie. Nie obciąża włosów. Nie podrażnia skóry. Dla mnie to plus.
  • 28 października 2024 o 11:55
    Naturalne składniki
    **Sattva Ayurveda by Agnieszka Niedziałek, Wcierka wzmacniająca do skóry głowy "Szafran i Cynamon"** to wyjątkowy produkt, który wspiera zdrowie skóry głowy i wzmacnia cebulki włosowe. Inspirowana ajurwedą wcierka zawiera cenne, naturalne składniki, takie jak szafran i cynamon, które od wieków są znane ze swoich właściwości pielęgnacyjnych i pobudzających. ### Główne korzyści: - **Stymulacja wzrostu włosów** – cynamon działa pobudzająco na skórę głowy, wspierając naturalny wzrost. - **Wzmocnienie cebulek włosowych** – szafran to silny antyoksydant, który pomaga wzmocnić i odżywić cebulki. - **Poprawa mikrokrążenia** – regularne stosowanie wcierki poprawia krążenie krwi, co pozytywnie wpływa na zdrowie skóry głowy. - **Naturalny skład** – produkt nie zawiera sztucznych dodatków, co sprawia, że jest bezpieczny nawet dla wrażliwej skóry głowy. ### Sposób użycia: Nanieś niewielką ilość wcierki bezpośrednio na skórę głowy, delikatnie masując przez kilka minut, aby poprawić mikrokrążenie i umożliwić wchłonięcie składników aktywnych. Stosuj regularnie, aby uzyskać najlepsze efekty. ### Dlaczego warto? Dzięki połączeniu szafranu i cynamonu, ta wcierka zapewnia intensywną pielęgnację skóry głowy, stymulując wzrost nowych, mocnych włosów. Produkt od Sattva Ayurveda jest idealny dla osób, które pragną naturalnie dbać o swoje włosy i poszukują skutecznych rozwiązań inspirowanych ajurwedą.