Błyszczyki

Bell Summer, Volume Lip Gloss Błyszczyk optycznie powiększający usta

• 15 października 2023 o 18:13
    Na lato idealny
    Kosmetyk zawiera bardzo wygodny, mięciutki aplikator. Konsystencja dosyć gęsta z mnóstwem drobinek. Aplikacja produktu to sama przyjemność. Złote drobinki mieniące się w zielono- żółtym kolorze są dosyć subtelnie widoczne ale sam błyszczyk daje piękny blask na ustach. Mrowi w delikatny, miętowy sposób subtelnie je powiększając. Jak na błyszczyk przystało szybko się zjada. Delikatnie nawilża, a co najwazniejsze nie jest lekki. Produkt do użytku codziennego jest świetny, odświeża i nawilża, dodając subtelnego looku do lekkich makijaży. Z łatwością można go zaaplikować bez lusterka, nawet gdy wyjedzie się nim na podkład to go nie ściera co jest dużym atutem. Osobiście dokupie jeszcze jeden produkt, póki jest widoczny na półkach sklepowych.
    Zalety:
    • Delikatnie nawilża, świetnie się blyszczy
    Wady:
    • Odrobinę się lepi
    PAUNI
    14 marca 2023 o 22:09
    Milion gwiazd na ustach
    Błyszczyk zawiera przepiękne, opalizujące drobinki, które mienią się na ustach jak milion gwiazd. Nawilża, optycznie powiększa usta i uwydatnia je. Dodatkowo ma wygodny aplikator i przyjemny zapach.
  • 13 stycznia 2023 o 12:05
    Pokochałam go od pierwszego użycia
    Jest to świetny produkt w niskiej cenie. Opakowanie jest bardzo fajne, wakacyjne. Błyszczyk ma bezbarwną bazę z masą drobinek. Świetnie nawilża usta. Cudownie wygląda na ustach. Dość mocno pachnie. Nie lepi się. Ideał <3
  • 6 stycznia 2023 o 16:53
    Piękny blask
    Błyszczyk był bardzo zachwalany przez ogladane przeze mnie Youtuberki więc postanowiłam go kupic. Jest to ten typ kosmetyku który nawet jak jest słaby to da się zużyć ewentualnie przypadnie w spadku mojej córce która w tydzień dobije dna. Do wybory była tylko jedna wersja kolorystyczna Summer Glow. Błyszczyk ma standardowe opakowanie charakterystyczne dla marki Bell a właściwie dla większości marek Złote napisy i pomarańczowa nakrętka nadaje mu wakacyjny look. Aplikator zwykły , gąbeczkowy -co tu dużo pisać. Nie jest twardy, dozuje odpowiednia ilośc produktu. Ma on średniogęsta konsystencje, nie lepi się na ustach a do tego nawilża je . Błyszczyk zawiera w składzie mentol więc daje wrażenie chłodu na ustach i dzięki temu poprawia delikatnie ukrwienie warg co ma nam niby powiększać usta. Niby bo powiększenia nie widzę no chyba że za sprawa drobinek zawartych w kosmetyku . Są one wielokolorowe- różowo, pomarańczowe i ślicznie lśnią w słońcu. Na prawdę efekt jest nie codzienny. Lekki zarazem ale widoczny. Usta wygladają świeżo i apetycznie. Ja używałam go latem , teraz na zimowe miesiące go odstawiłam bo gdy są minusowe temperatury to nie lubię chłodzących błyszczyków.
  • 2 listopada 2022 o 19:55
    Przyjemny, tak jak każdy błyszczyk z marki Bell oraz ich limitowanych kolekcji.
    Wybrałam i zakupiłam odcień jeden 01 summer glow z serii Summer, która to była jedną z ostatnich z marki Bell wyprodukowaną dla supermarketu Biedronka. Posiada klasyczny aplikator, który jest wygodny w użytkowaniu. Produkt posiada cudowny zapach. Pachnie jak jakieś cukierki owocowe. Miliony drobinek pięknie połyskują w świetle czy w blasku promieni słonecznych. Błyszczyk daje przyjemny efekt chłodzenia na ustach. Czy wraz z efektem chłodzenia usta się powiększają? Niestety nie zauważyłam. Nie mniej usta po aplikacji tego produktu prezentują się przepięknie.