Rozświetlacze

Pierre Rene Royal Dust Rozświetlacz sypki, 02 PR 3.5 g
Pierre Rene Royal Dust Sypki Rozświetlacz 01
Pierre René Royal Dust 3.5 g
notino.pl
PIERRE RENE Professional Illuminating Powder Rozświetlacz Sypki Royal Dusk 02 70g

• 24 września 2024 o 22:32
    Rozświetlacz
    Rozświetlacz jest bez bazy kolorystycznej dzięki czemu powinien każdemu pasować. Przepięknie mieni się w słońcu- miliony drobin. Nada się do stosowania wszędzie: na policzki, dekolt, ciało oraz jako błysk na powiekach. Minusem jest opakowanie a dokładnie sitko przez które wylatuje produkt- mimo dość małych otworów przez to że jest bardzo drobny to wysypuje się go bardzo dużo.
    Zalety:
    • Ładny błysk
    • Wielofunkcyjny
    • Brak bazy kolorystycznej
    Wady:
  • 10 lipca 2024 o 10:39
    Piękny drobno zmielony rozświetlacz
    Na co dzień bardzo rzadko używam rozświetlaczy. Mam cerę mieszaną, która lubi dość mocno się wyświecać i nie lubię podbijać tego błysku. Z pomocą przyszedł mi sypki rozświetlacz. Zachęcona opiniami na Instagramie zdecydowałam się na właśnie ten od Pierre Rene. To bardzo drobny pyłek, który świetnie sprawdzi się zarówno do rozświetlania policzków, jak i do oczy oraz dekoltu. Na ciało nakładam go razem z balsamem i to połączenie daje przepiękny efekt rozświetlonej, nawilżonej skóry. Na policzkach wygląda przepięknie. W słońcu wybijają się delikatne drobinki, natomiast bez ostrego światła wygląda bardzo naturalnie i gładko na skórze. Na oczach robi efekt wow. Cień bazowy i ten pyłek robią cały makijaż oczu. Używam go zarówno na co dzień jak i większe wyjścia przy mocniejszym makeupie. Jestem nim zachwycona. Mały produkt, a taki uniwersalny. Polecam.
  • 24 maja 2024 o 13:53
    mały diamencik
    No dobra, nie byłam przekonana do sypkiego rozświetlacza, bo czułam, że zostawi bałagan w mojej toaletce, ale zaryzykowałam i było warto! Ten blask wygląda tak mokro, pięknie odbija światło. Łatwo się go nakłada i myślę, że nie można przesadzić. Idealnie dopełnia makijaż i tworzy efekt promiennej i zdrowej cery <3 Nakładam go zazwyczaj pędzlem, ale i też gąbeczką. Każda metoda aplikuje go super. To mój nowy ulubieniec :)
    Zalety:
    • blask
    • łatwy w aplikacji
    Wady:
    • trochę brudzi bo można wysypać go za dużo
  • 9 maja 2024 o 10:36
    Piękny sypki rozświetlacz
    Dowiedziałam się o nim w mediach społecznościowych i od razu postanowiłam go kupić. Ma piękne eleganckie opakowanie, a sama zawartość to cudeńko. Rozświetlacz używam na twarz jak również na ciało, nie osypuje się to jest jego duża zaleta. Opakowanie jest na prawdę wydajne, ponieważ używam go już kilka miesięcy. Z czystym sercem mogę go każdemu polecić.
    Zalety:
    • cena, opakowanie, wydajność, piękny błysk
    Drogeria Natura
  • 19 marca 2024 o 13:15
    Przepiękny rozświetlacz
    Piękny rozświetlacz do twarzy i ciała, jestem zakochana w tym błysku! Nadaje skórze pięknego wyglądu, dzięki niemu skóra jest piękniejsza i wygląda na zdrowszą. W słońcu wygląda jeszcze piękniej. Wygodna aplikacja, rozświetlacz jest w pyłku, więc nakładam go palcem albo pędzelkiem. Nie idzie go źle nałożyć, nawet jak się za dużo nałoży - to nic, nadal pięknie wygląda. To nie jest kosmetyk z którym można przesadzić. Zawsze rozświetlacz na skórze będzie pięknie wyglądał. To będzie mój hit na wiosnę i lato!