Mydła

Apart Kremowe mydło w płynie `Magnolia+ prebiotyk`

• 24 sierpnia 2024 o 18:51
    kocham magnolię!
    Na co dzień używam mydeł w płynie Linda z Biedronki, gdyż spełniają wszystkie moje wymagania. i są tanie. Podczas zakupów w Rossmannie rzuciło mi się w oczy mydło Apart o zapachu magnolii. Uwielbiam zapach magnolii więc niewiele myśląc włożyłam je do koszyka. Wzięłam opakowanie z pompką (nie sam zapas), bo wydało mi się solidne i pomyślałam, że będę do niego przelewać inne mydełka. Opakowanie jest bardzo estetyczne, zrobione z grubego plastiku, który się nie wygina. Pompka działa bez zarzutu. Mydło ma fajną kremową, gęstą konsystencję, jest takie jakie w mojej ocenie powinno być. Zapach mydła trochę mnie zawiódł ale w sumie mogłam się domyślić, że to będzie mydlana magnolia. Mimo wszystko zapach naprawdę ładny, delikatny, kwiatowy, jednak po umyciu nie utrzymuje się na skórze. Mydło nie wysusza skóry, nie powoduje podrażnień czy swędzenia. Dobrze oczyszcza skórę, nie zostawia nieprzyjemnej warstwy. Jeśli chodzi o cenę, to podczas promocji się jak najbardziej opłaca jednak cena regularna zapasu mało opłacalna.
    • oczyszczanie
    Wady:
    • cena ciut za wysoka
  • 2 maja 2024 o 20:16
    hmm chyba je rozwodnili
    Mydło w płynie-zapas Apart kupiłam w hipermarkecie podczas standardowych zakupów. +zapach jest śliczny, realistyczny, troszkę się utrzymuje nawet na skórze +opakowanie refill, które minimalizuje zużycie plastiku -Konsystencja: kremowa, ale jednocześnie bardzo rozwodniona. Może to moje jakieś felerne było? -dość dobrze się pieni i oczyszcza +nie wysusza!!! nie podrażnia! więc podejrzewam ,że sprawdzi się w roli żelu pod prysznic na wyjeździe lub jak zapomnimy dokupić sobie +nie zacina pompki schodzi bardzo szybko,nie jest wydajne,kiedyś Apart starczał na dłużej Będę kupować, bo wspieram polskie marki kosmetyczne
    Zalety:
    • w.w
    Wady:
    • w/w
  • 25 października 2023 o 17:57
    Komfortowe w użyciu
    Był taki czas,że królem kremowych mydeł w płynie był Dobry o tylko Dove. Sukcesywnie polskie marki podłapały trend i zaczęły mocniej starać się w tym temacie. Zdecydowanie jest to najlepsze mydełko w płynie matki Aoart,jakiego używałam w ostatnich tygodniach. Bardzo fajny,delikatny zapach, idealna konsystencja oraz dobre nawilżenie rąk. Kupiłam go dość dawno i będę zdecydowanie polować jeszcze;)
  • 5 lutego 2023 o 23:53
    Wysusza dłonie
    Nie rozumiem dlaczego producent nazywa mydło nawilżającym - nigdy nie wierzę w takie obietnice. Dla mnie mydła są na skórze bardzo krótko a następnie są spłukiwane - więc nie wiem jakim cudem miałyby nawilżać. Ale okej. Mydło kupiłam w markecie jako opakowanie uzupełniające za jakieś 5-6 zł. Zapach delikatny, nienachalny, uniwersalny, myślę że nikogo nie będzie drażnił. Produkt dobrze się pieni i oczyszcza dłonie. Niestety ma jedną wadę - wysusza. To nic dziwnego, gdyż bazuje na SLES. Ja mam dłonie wymagające, łatwo się wysuszające, do tego jestem zmuszona je często myć. To mydło nie jest dla mnie, ale komuś innemu napewno przypadnie do gustu.
    Zalety:
    • dobrze myje
    • pieni się
    • uniwersalny zapach
    Wady:
    • wysusza dłonie
    • uwaga na SLES w składzie
  • 3 stycznia 2023 o 17:22
    Dobre mydło
    Mydło w opakowaniu z pompką kupiła żona na zakupach w hipermarkecie. Mydło charakteryzuje się kremową konsystencją, dobrze oczyszcza dłonie ale nie wysusza. Mydło charakteryzuje się przyjemnym zapachem, który nie utrzymuje się długo - w sensie po umyciu nie czuć mydlanych dłoni. Produkt wydajny i cena przyzwoita.