Dezodoranty i antyperspiranty

Nivea Derma Dry Control Maximum 96h Antiperspirant Spray Antyperspirant w sprayu dla kobiet

Bodyland.pl
Nivea , Antyperspirant Damski, Derma Control, 150 ml
NIVEA Derma Dry Control Female Antyperspirant Spray150ml
Nivea , Antyperspirant Damski, Derma Control, 150 ml

Iga152
    21 sierpnia 2024 o 12:28
    Przyjemny zapach i dobre działanie
    Bardzo dobry antyperspirant, dobrze chroni przeciw poceniu, niweluje nieprzyjemny zapach potu. Dodatkowo ładnie, delikatnie pachnie. Opakowanie jest bardzo wygodne w użytkowaniu na codzień i w podróży.
  • 8 maja 2024 o 23:30
    Dobrze się utrzymuje
    Sprawdzam sobie od jakiegoś czasu dezodoranty z Nivea i dotychczas ten jest zdecydowanie moim ulubionym. Ma bardzo fajny zapach i długo się utrzymuje. Oczywiście nie sprawdzałam czy zgodnie z obietnicą 96 godzin, ale od rana do wieczora na pewno :P nie zostawia też plam na ubraniach, ani nic w tym stylu. Wiadomo, nie jest to bloker, więc w cieplejsze dni i tak się spocę, ale nie śmierdzi wtedy potem tylko utrzymuje się zapach tego dezodorantu. Ja pewnie po przeleceniu pozostałych opcji wrócę do niego, bo tak jak mówię najbardziej przypadł mi do gustu na ten moment
    • trwałość
    _inga
    30 lipca 2023 o 15:33
    Antyperspirant w sprayu Derma Dry Control Maximum 96 h, Nivea
    Antyperspirant w sprayu Derma Dry Control Maximum 96 h kupiłam na jednej z aukcji internetowych. Opakowanie zawiera 150 ml kosmetyku, zapłaciłam około 17 zł. Dezodorant ma ładny przyjemny zapach, na co dzień dość dobrze chroni przed poceniem jednak przy zwiększonej aktywności fizycznej sprawdza się dość słabo, nie uczula, nie podrażnia, nie przesusza skóry, jego wydajność jest dość przeciętna. Dodatkowy plus za estetyczne wygodne opakowanie i dobry rozpylacz. Podsumowując dobry przyzwoity antyperspirant tak bardziej dla osoby prowadzącej spokojny tryb życia, nie wiem czy jeszcze go kupię ale chyba się skuszę na antyperspirant w kulce z tej serii. Polecam.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • na co dzień dość dobrze chroni przed poceniem
    • nie uczula, nie podrażnia
    • nie przesusza skóry
    Wady:
    • przy zwiększonej aktywności fizycznej sprawdza się dość słabo
  • 14 lipca 2023 o 23:46
    Antyperspirant do zadań specjalnych
    Chociaż producent obiecuje 96 godzin zabezpieczenia przed potem chyba nie miałabym możliwości przetestować go na czterodniowym ciele. Stawiałam przed nim zadania ochrony podczas treningów i wycieczek w gorące dni - w tej roli sprawdził się znakomicie! Zamknięty jest w wygodnej buteleczce z możliwością zablokowania. Spray równomiernie rozprowadza produkt na mojej skórze, a zapach jest subtelny i przyjemny. Formuła antyperspirantu jest delikatna dla mojej skóry, nie powoduje podrażnień ani uczucia pieczenia. Po zastosowaniu, moja skóra jest dobrze nawilżona i gładka, nie mam uczucia kleistości lub lepkości, co jest dla mnie niezwykle ważne. Do codziennych zadań specjalnych - idelany!
    Zalety:
    • ochrona przed potem
  • 28 kwietnia 2023 o 23:15
    Gdyby nie ten zapach trafiłby do kosza
    Skusiłam się przede wszystkim przez obietnicę długotrwałej ochrony przed potem? Czy to serio jest 96h? W życiu! U mnie nawet doby nie wytrzymuje, aplikuje go jak każdy inny, czyli co dzień rano. Nie uważam również, że chroni całkowicie przed potem, bywa, że go czuje w ciągu dnia i normalnie się pocę, ale nie ma tego wstrętnego specyficznego zapachu potu. Na siłownie jest tragedia - jakbym w ogóle nie użyła antyperspirantu. Raczej jest na spokojniejszy dzień. Na plus nie pozostawia żółtych plam na ubraniach bez względu na kolor, po spryskaniu paszka jest sucha i pachnie świetnie. Nie podrażnia i nie uczula. Jednakże nie jest to porządna ochrona przed potem nie sięgnę ponownie.
    Zalety:
    • perfumowany piękny zapach
    • nie pozostawia plam
    • coś tam chroni jak dzień jest w miarę spokojny
    Wady:
    • nie daje obiecanej długotrwałej ochrony przed potem !