Pierwsze wrażenie po otwarciu pudełka z pudrem Nam Professional by Wibo, Me, Myself & NAM, Wonder Finish Loose Powder, to estetyczne i eleganckie opakowanie, które przyciąga wzrok. Minimalistyczny design, matowe wykończenie i kompaktowy kształt sprawiają, że produkt świetnie wygląda na toaletce i łatwo mieści się w kosmetyczce.
Konsystencja i zapach
Puder ma wyjątkowo drobno zmieloną konsystencję, która jest jedwabista w dotyku. Jego lekkość sprawia, że aplikacja staje się niezwykle łatwa, a produkt niemal topi się na skórze, tworząc gładkie i równomierne wykończenie. Jeśli chodzi o zapach, to jest on bardzo delikatny, niemal niewyczuwalny, co jest ogromnym plusem dla osób, które preferują kosmetyki bez intensywnych aromatów.
Sposób aplikacji
Aplikacja pudru jest prosta i przyjemna. Można go nakładać zarówno pędzlem, jak i gąbeczką. Puder świetnie współpracuje z różnymi narzędziami do makijażu, co czyni go wszechstronnym produktem. Ja osobiście preferuję używać miękkiego, dużego pędzla, który pozwala na równomierne rozprowadzenie pudru na całej twarzy. Dzięki lekkiej konsystencji, produkt nie osadza się w porach i zmarszczkach, co sprawia, że skóra wygląda naturalnie i świeżo przez cały dzień.
Typ cery
Puder Nam Professional by Wibo, Me, Myself & NAM, Wonder Finish Loose Powder, jest odpowiedni dla różnych typów cery. Szczególnie polecam go osobom z cerą mieszaną i tłustą, ponieważ doskonale matuje skórę, eliminując nadmiar sebum. Dla cery suchej również sprawdzi się dobrze, pod warunkiem, że przed aplikacją zostanie odpowiednio nawilżona. Puder nie przesusza skóry i nie podkreśla suchych miejsc, co jest istotne dla osób z tendencją do przesuszeń.
Przyjemność stosowania
Stosowanie tego pudru to czysta przyjemność. Każda aplikacja to chwila relaksu, dzięki jego jedwabistej konsystencji i łatwości rozprowadzania. Puder daje uczucie lekkości na skórze, co sprawia, że jest niemal niewyczuwalny, a efekt końcowy jest naturalny i subtelny. Po całym dniu noszenia skóra wciąż wygląda świeżo i zdrowo, bez efektu maski.
Podsumowanie
Nam Professional by Wibo, Me, Myself & NAM, Wonder Finish Loose Powder, to produkt, który spełnia wszystkie moje oczekiwania wobec pudru sypkiego. Jego lekka konsystencja, neutralny zapach, łatwość aplikacji oraz wszechstronność sprawiają, że jest to kosmetyk, do którego chętnie wracam. Niezależnie od rodzaju cery, ten puder sprawi, że skóra będzie wyglądała pięknie przez cały dzień. To must-have w każdej kosmetyczce!
Zalety:
- Trwałość
- Krycie
- Cena
- Trwałość