Pudry pod oczy

My Secret Under Eye Powder Puder pod oczy

Nasi użytkownicy zostawili 35 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 21 grudnia 2024 o 17:24
    Bardzo dobry puder pod oczy
    Jak za tak dobrą cenę uważam, że jest to świetny puder pod oczy. Nie obciąża, jest naprawdę lekki. Wygładzenie może i nie jest wybitnie duże, ale poprawne. Nie podkreśla zmarszczek i nie jest bardzo rozświetlający, co dla mnie akurat jest ważne, gdyż preferuję pudry pod oczy "bez brokatu". Nie wybiela, świetnie łączy się z różnymi korektorami. Utrwala poprawnie, na kilka godzin, ale nie jest to demon trwałości. Opakowanie takie sobie, pod koniec ciężko było go wydobyć i musiałam wyciągnąć sitko. Ogólnie bardzo polecam gdyż stosunek ceny do jakości jest rewelacyjny.
    • lekkość
    • brak obciążenia
    • bez drobinek rozświetlających
    Wady:
    kaskaw8
    12 sierpnia 2024 o 7:36
    Bardzo solidna propozycja
    Mega poprawny puder pod oczy. W super cenie, z zadowalającą jakością. Nie jest dla mnie ideałem, ale jest bardzo dobry i jeśli miałabym w ciemno wybrać jakiś puder, to ten byłby jednym z moich pierwszych wyborów. Puder My Secret jest lekki, miało zmielony. Ma transparenty kolor, nie pozostawia żadnych śladów. Delikatnie rozjaśnia, aczkolwiek nie jest to przerysowany efekt. Jak wspomniałam, jest lekki, ale nie jakoś bardzo lotny. To plus, bo nie unosi się wszędzie i jest bardziej wydajny. Kosmetyk od My Secret ładnie bluruje pory. Nadaje się zarówno pod oczy, jak i do całej twarzy. Pod oczami szybko wygładza skórę oraz nie odciąża jej, przez co nie podkreśla załamań. Daje matowy efekt, ale nie wygląda sucho ani nie przesusza skóry. Rozjaśniając skórę pod oczami, daje efekt pobudzenia. Oczywiście przy dobrym odcieniu korektora, bo z za jasnym korektorem tworzy kombo jasności. Korektor jest w porządku; mam zastrzeżenia do jego trwałości. Używałam już trwalszych pudrów. Nie jest jakoś bardzo nietrwały, ale mógłby lepiej utrzymywać makijaż. Mimo wszystko jest to w granicach tolerancji i jestem w stanie mu to „wybaczyć”.
    • efekt
    Wady:
    • trwałość
  • 6 lipca 2024 o 18:31
    odkrycie
    Rzadko robię zakupy w drogerii natura, przez co często zapominam o istnieniu tej marki. Jednak bardzo się cieszę, że pewnego razu tam wpadłam i trafiłam na ten puder z promocji. Mam suchą skórę i niestety większość polecanych pudrów, albo ją przesusza, albo wygląda na niej bardzo sucho. A ten to strzał w 10! Pięknie wygląda pod okiem. Ma matowe wykończenie, ale nie wygląda jak płaski mat tylko lekko satynowo. Puder ma lekki kolor, ale nie widać go po przypudrowaniu skóry. Na pewno kupię jeszcze nie jedno opakowanie.
    Szczapa
    9 września 2023 o 3:48
    puder pod oczy
    pieknie wygladza, matuje i utrwala strefe pod oczami. daje lekko satynowy efekt, nie przesusza, nie zmienia koloru korektora. nalozony puchatym pedzelkiem wyglada naturalnie, przy zastosowaniu puszka otrzumujemy ciezszy ale bardziej aksamitny efekt. jak dla mnie to najlepszy puder pod oczy
    Zalety:
    • nie ma drobinek
  • 8 maja 2023 o 23:45
    Mój ulubieniec pod oczy.
    Skusiłam się na niego, ponieważ czytałam i słyszałam wiele ochów i achów, jednak czy ja również zostałam nim oczarowana? Otóż puder: + zamknięty jest w małym, zgrabnym opakowaniu, które posiada w środku przekręcane sitko, więc nic nam się nie wysypuje, + jest drobno zmielony, a pod palcami wydaje się niezwykle delikatny i aksamitny, + ma lekko beżowy odcień, który nie przyciemnia ani nie wybiela strefy pod oczami i nie robi tzw. flashbacku, +/- posiada intensywny kwiatowy zapach (według mnie jest ładny, ale zbyt nachalny), + przepięknie wygładza, delikatnie rozświetla bez żadnych drobin i nadaje takiej świeżości skórze! Nie ma mowy o żadnym ściągnięciu czy suchości. Mówię WOW! za każdym razem, gdy go nałożę, + genialnie utrwala korektor - nic mi się nie zbiera w załamaniach czy zmarszczkach, a skóra po całym dniu nadal wygląda lekko i tak naturalnie, + co ważne nie obciąża i nie wysusza skóry oraz współpracuje z każdym korektorem, + jest bardzo wydajny, jego pojemność to 6g. * Podsumowując - już wiem skąd te zachwyty! Sama podpisuję się pod nimi rękami i nogami. Jeśli jeszcze nie mieliście okazji testować tego pudru, to serdecznie polecam.
    Drogeria Natura

Zobacz także inne Pudry pod oczy