Gąbki i aplikatory do makijażu

More4Care Miracle Touch, Precyzyjna gąbka do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
    monilaa
    9 października 2023 o 17:56
    Świetna i bardzo miękka
    Bardzo dobra gąbeczka, jest niezwykle miękka i elastyczna i pewnie dlatego tak ja polubiłam. Poleca, wszystkim szukającym miękkich gąbeczek, ta właśnie taka jest
    Zalety:
    • miękka
    • poręczna ze ścięciem
    • łatwa do czyszczenia
    • nie pęcznieje aż tak mocno po zmęczeniu
    Wady:
    • nie ma
  • 24 sierpnia 2023 o 21:34
    Przyjemna gąbeczka
    Od dawna lubię nakładać podkład i korektor gąbeczkami, więc chętnie wypróbowałam Miracle Touch od More4Care. Gąbeczka ma wygodny kształt, który umożliwia aplikację podkładu, korektora, pudru, czy produktów do konturowania. Gąbka po zmoczeniu staje się bardzo mięciutka i przyjemna, lekko zwiększa też swoją objętość. Aplikacja podkładu jest przy jej użyciu szybka, dokładna i prosta, bo gąbeczka robi to równomiernie. Gąbka ma super jakość, łatwo się domywa oraz co istotne nie wchłania za dużo podkładu. Aktualnie to jedna z fajniejszych gąbeczek, jakie miałam okazję testować. Na plus też opakowanie, z którego można korzystać do pakowania gąbeczki na wyjazdy. ZALETY Kształt Miękka Wygodna i precyzyjna Jakość wykonania Design Łatwo się domywa WADY Brak
  • 5 sierpnia 2023 o 13:55
    Miracle czy perfect touch?
    Co prawda na moim opakowaniu widnieje napis perfect touch, ale domyślam się, że to ta sama gąbka, tylko jakaś nowsza wersja... Producent zapewnia również, że to precyzyjna gąbka do makijażu. Ultramiękka, z optymalną porowatością. Cóż, w zasadzie należy się zgodzić, bo jest bardzo mięciutka i ścięta w sposób, który lubię i który zapewnia większą powierzchnię rozprowadzania podkładu, a także łatwiejsze dojście w trudniej dostępne miejsca. Producenci już chyba nauczyli się, że twarde gąbki nie mają wzięcia i większość jest obecnie przyjemnie mięciutka, także nie wiem dlaczego ta kosztuje aż 25 zł w cenie regularnej w Rossmannie. Owszem, sprawdza się bardzo fajnie, choć jeszcze nie do końca wiem jak z jej żywotnością, bo jednak te ultramięciutkie są mniej trwałe. Po pierwszym praniu jest ok. Także wszystko super, poza ceną na ten moment.
    xxoxxo7
    26 maja 2023 o 14:24
    super!
    Na prawdę bardzo dobra gąbeczka. Bardzo mięciutka, ładnie się myje bez większego tarcia i długiego płukania. Pięknie rozprowadza podkład i za dużo go nie wchłania. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Zobaczymy jak będzie z żywotnością bo używam jej dopiero kilka dni :)
    Zalety:
    • miękka
    • dobrze się myje
    • ładnie rozprowadza podkład
    • nie wchłania za dużo produktu
    • zwiększa swoją objętość dwukrotnie przy namoczeniu co powoduje szybką aplikację podkładu
    Wady:
    • nie mam się do czego przyczepić :)
    K7M777
    9 maja 2023 o 16:00
    gąbeczka do perfekcyjnego makijażu
    Gąbeczka jest bardzo przyjemna w dotyku, jest bardzo mięciutka. Jest elastyczna, wraca kształtem po zmoczeniu do swoich rozmiarów. Nie chłonie dużo produktu, po namoczeniu. Nie robi smug, pozwala budować krycie i blendować. Aplikuję nią najczęściej podkład i korektor. Ma odpowiednią wielkość - mieści się w dłoni, Ma ergonomiczny kształt - ścięty z jednej strony, co pozwala na dokładne dojście np. pod okiem, i też postawienie na półce w łazience. Ma ładny różowy kolor. Czyszczenie gąbeczki jest łatwe z użyciem olejków. Używam gąbeczki od lutego i nadal wygląda jak nowa. Więc jej wykonanie oceniam na wysokie, ponieważ innych firm wytrzymują krócej. A ta nie ma żadnych pęknięć, wgnieceń od paznokci. Gąbeczkę dostałam w ramach testów z podkładami z serii MORE4CARE. Jej cena w drogeriach to koszt ok. 25 zł.
    Zalety:
    • jakość wykonania
    • miękkość
    • kształ
    • Design produktu
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl