Balsamy do ust

Action Lip Balm Soft Lips Balsam do ust kulka

Mvjaaaa
    23 maja 2024 o 20:06
    Bardzo słaby produkt
    Poza ładnym wyglądem nie robi kompletnie nic, ma bardzo woskową formułę, trzeba bardzo długo pocierać o usta aby nabrać produkt. Nie ma żadnego zapachu, opakowanie jest moim zdaniem bardzo nieporęczne.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    Wady:
    • Konsystencja
    • Brak nawilżenia
  • 14 grudnia 2023 o 23:00
    Dość dobry balsam w bardzo uroczym opakowaniu
    W okresie zimowym wszelkie pomadki ochronne czy balsamy do ust to mój must have. Muszę je używać codziennie, gdyż zwłaszcza w zimie moje usta często są spierzchniete i pękają. Balsam ten napotkałam w Action, kosztował niecałe 5 zł. Zwrócił szczególną mą uwagę że względu na opakowanie. Lubię takie śmieszne i fikuśne pomadki ochronne. Opakowanie plastikowe, różowo- żółte. Kształt misia, nawet z uszkami. Namalowane oczka, buźka. Typowy gadżet dla dziecka, ale czy dorośli też nie mogą takich mieć? Oczywiście, że mogą. Opakowanie odkręca się w połowie, nie zacina się, nie psuje. Po odkręceniu znajdziemy balsam w kształcie pół kuli o białej barwie. Balsamu jest 8g. Jak dla mnie nie jest to typowa twarda formuła jak w przypadku pomadek w sztyfcie. Jest to formuła delikatna, średnio miękka, niczym wazelina. Ma delikatny jabłkowy zapach, nie utrzymuje się on jednak długo na ustach. Balsam dobrze nawilża usta i je wygładza. Są one miękkie. Po nałożeniu kosmetyk zostawia dużą warstwę powłoki nawilżającej, utrzymuje się dość długo, nie wysycha szybko. Użytkowałam go, gdy borykałam się z katarem. Zawsze jak mam katar to usta mnie pieczą i pękają. Ten balsam poradził sobie rewelacyjnie z tym problemem. Szybko usta me się unormowały podczas choroby i więcej nie wysuszały się. Jak dla mnie rewelacyjny produkt za niewielkie pieniądze. Użytkowałam o wiele droższe i gorzej działały niż ten. Napewno wrócę nie raz do niego, zapewne wybierając inne opakowanie. Z tego co pamiętam był on w różnych wersjach i w różnych zapachach.
    Zalety:
    • dobrze nawilża i wygładza usta
    • ma fikuśne opakowanie przyciągające wzrok
    • nie wysycha szybko, dzięki czemu usta są nawilżone przez długi czas
    • ma delikatny jabłkowy zapach
    • niska cena
    Wady:
  • 11 listopada 2022 o 18:03
    Bez szału
    Produkt zakupiony w markecie Action,nie jest to nowość na rynku ten balsam jest w sprzedaży od dawna w tych sklepach zamknięty w okrągłym opakowaniu z kolorową zakrętką w postaci różowego misia balsam ma okrągły sztyft biały kolor delikatny truskawkowy zapach nadaje delikatny transparentny blask bez drobin jego działanie nawilżające pielęgnacyjne jest delikatne raczej nie sprawdzi się u osób bardziej wymagających
    Zalety:
    • Dostępność
    • Konsystencja
    • Delikatnie pielęgnuje nawilża usta

Zobacz także inne Balsamy do ust