Balsamy do ust

Bebe (Young Care) Lip Balm Pielęgnacyjna pomadka do ust klasyczna `Delikatna pielęgnacja` (nowa wersja)

Bebe Young Care szminka do ust Klasyczna 4.9g

• 5 lutego 2024 o 21:03
    Dobra na lato i zimę
    Pomadka zapewnia moim ustom nawilżenie i natłuszczenie. Dobrze rozprowadza się. Pozostawia na ustach wyczuwalną warstwę. Utrzymuje się długo,, nie uczula ani nie podrażnia. Ma słodkawy smak,dość delikatny. Lubię stosować ja zarówno latem jak i zimą. Zapewnia dobra ochronę. Niedroga i skuteczna. Posiada wygodny wysuwany sztyft. Jest bardzo wydajna. Kupuje od lat, niezmiennie jestem z niej zadowolona.
    asa48
    5 lutego 2024 o 20:53
    Nie zauważyłam żadnego działania
    Nie lubię tej pomadki, mam wrażenie że wcale nie nawilża, kilka minut po jej użyciu usta nadal są suche. Konsystencja tej pomadki też mi nie do końca odpowiada, mam wrażenie że trzeba 10 razy przejechać nią po ustach aby nałożyć minimalną grubość produktu. Na plus to że nie jest klejąca i że jej zapach nie jest drażniący.
    Zalety:
    • Nie klei się
    Wady:
    • Nie nawilża
  • 9 października 2023 o 19:52
    Pomadka sprawdziła się, nie dość, że skuteczna to jeszcze w dobrej cenie :)
    Baaardzo dawno już nie używałam pomadek tej marki, kupiłam ją ostatnio całkiem przypadkowo w osiedlowej drogerii głównie z uwagi na atrakcyjną cenę i właściwości nawilżające, a zaznaczę, że akurat szukałam czegoś co nawilżyłoby moje usta mające tendencje do przesuszania się i pękania. Kosmetyk znajduje się w klasycznym biało-niebiskim opakowaniu, jest to pomadka w sztyfcie, wysuwana. Kosmetyk po nałożeniu przynosi ulgę przesuszonej skórze ust. Usta po nałożeniu pomadki są nawilżone i nie trzeba co chwila ich smarować, aby utrzymać ten efekt. Kosmetyk nie uczula, jest delikatny, wydajny i generalnie jestem zadowolona. Myślę, że jeszcze skuszę się na tę pomadkę nie raz :).
  • 2 października 2023 o 13:58
    Świetna!
    Kupiłam ją przypadkiem w pobliskim sklepie spożywcznym, bo potrzebowałam czegoś na "już" na wyjeździe i przepadłam! Ta pomadka jest idealna, jest wystarczająco miękka, ale nie tłusta - w punkt. Przyjemnie się rozprowadza, nie rozmazuje się poza linię ust i nie pozostawia okropnej białej warstwy produktu - wygląda bardziej jak delikatny błyszczyk. Na noc wolę mocną okluzję, ale na dzień sprawdza się świetnie i nie muszę się martwić, że nałożyłam za grubą warstwę i że będzie to nieładnie wyglądać.
  • 14 lipca 2023 o 16:24
    Cudowna od wielu lat!
    Kupuję ją od zawsze od kiedy pamiętam, właśnie tą w wersji klasycznej (modrakowa zatyczka), będzie już tak ponad dwie dekady jak ciągle do niej wracam (inne też czasami próbuję, ale wygrywa ta). Może mogłabym wskazać 1-2 zamienniki, ale to co najwyżej. Jak jej nie mam - czuję się niekomfortowo, więc staram się mieć ją ciągle w zapasach, mam z reguły po jednym egz. w pracy, w torebce, w domu. Zużyłam ich całe multum. Ona rzeczywiście dba o moje usta: nawilżenie i natłuszczenie utrzymuje się długotrwale, nie podrażnia (jestem w stanie wyleczyć nią przesuszenie ust, choć do tego nie dochodzi jak ją używam regularnie), dobrze smakuje (lekko słodkawo, b.lubię ten smak, bo nie jest oczywisty i b. delikatny, więc nie przeszkadza), zapach w podobnym tonie. Doskonała na ochronę zimą jak i latem. Noszę ją ze sobą w upałach i się nie rozpuszcza lub nie zmienia swoich wartości (nigdy mi nie zjełczała, ale zużywam dosyć szybko). Nie łamie się, opakowanie działa bezawaryjnie i jest też solidnie wykonane. Jest to jedna z bardzo niewielu moich miłości pielęgnacyjnych. Oby jej nie wycofali! Polecam, warto spróbować.