Balsamy do ust

notino.pl
BASICLAB DERMOCOSMETICS FAMILLIAS Pomadka ochronna do ust 4 g 7075727

• 28 marca 2025 o 12:16
    OK produkt
    Myślę, że jest to ok produkt biorąc pod uwagę jego cenę i przeznaczenie dla całej rodziny. Nie zaobserwowałam jakiegoś niesamowitego działania regenerującego, ale sprawdza się np. jako ochrona przed wiatrem czy mrozem. Pomadka jest dość wydajna, nie rozpuszcza się łatwo. Na ustach pozostawia lekki film, który usuwam przed nałożeniem np. szminki. Na rynku możemy znaleźć wiele podobnych produktów. Nie sądzę, by ten wyróżniał się czymś szczególnym. Jest to raczej basicowy produkt - od opakowania po konsystencję.
  • 15 marca 2025 o 7:41
    Mój ratunek na zimmowe dni
    Jestem wielką fanką tej ochronnej pomadki. Świetnie się sprawdza w mojej codziennej pielęgnacji. Stosuję ją bardzo często, nawet kilka razy dziennie. Można zauważyć, że skóra na ust jest o wiele gładsza i piękniejsza. Zimą mam ten problem, że moje usta są często spierzchnięte, przesuszone, ze skórkami. Ta pomadka świetnie się sprawdza w takich sytuacjach. Jest wygodna w aplikacji, przyjazna cenowo i ma bardzo dobry skład.
    Zalety:
    • nawilża
    • odżywia
    • super skład
  • 21 listopada 2024 o 23:51
    Nie zachwyciła mnie
    Chyba będę jedną z nielicznych osób, które nie zachwycają się tą pomadką. Dostałam ją jako gratis do zamówionych zakupów i jak chwalę sobie pozostałe kosmetyki to z tą pomadką mam mieszane uczucia. Bo z jednej strony ma dobry skład i jest wydajna, ale ... Według mnie jest jak mocno zbita wazelina i mocno muszę przyciskać do warg , żeby ją rozprowadzić. Niestety po nałożeniu jest tłusta i słabo się wchłania . Często stosuje ją przed snem,ale przed samym zaśnięciem musze zetrzeć nadmiar. Jeżeli smaruję w ciągu dnia to czuję jej lepkość. Nie wyczuwalny zapach. Nie czuje też, żeby regenerowała lepiej usta od innych pomadek ochronnych
    Zalety:
    • dobry skład
    • wydajna
    Wady:
    • nie widzę różnicy w regeneracji
    • tłusta
    • źle się rozprowadza na ustach
  • 3 listopada 2024 o 13:17
    Poprawna pomadka
    Na wstępie zaznaczę, że jestem w trakcie kuracji izotekiem a pomadka z BasicLab jest jedną z najczęściej polecanych w internecie kosmetyków do ust wspomagających podczas kuracji. Usta potrafią być bardzo wysuszone. Sam produkt zamknięty jest w tradycyjne plastikowe opakowanie - forma wysuwanego sztyftu. Nie ma się do czego przyczepić. Zapach delikatny, lekko słodkawy - jakby waniliowy? Mi osobiście ani nie przeszkadza ani nie umila stosowania pomadki, bo też nie zakupiłam jej po to aby wąchać. Jeżeli chodzi o działanie - no cóż...skończyłam inną pomadkę nawilżającą i przestawiając się na tą, pojawiło się spore przesuszenie (które i tak towarzyszy podczas kuracji lekiem) a skóra z ust zaczęła mi po prostu schodzić. Problem trochę się uspokoił po 1,5 tygodnia używania, nie mniej jednak muszę ją aplikować naprawdę często, bo szybko wchłania się w usta i pozostają one suche i ściągnięte. Nie dyskredytuję kosmetyku, ponieważ w moim przypadku ma naprawdę trudne zadanie i podejrzewam, że w innych okolicznościach mogłabym się z nim polubić. Stąd dałam 4 gwiazdki aby sztucznie nie zaniżać średniej oceny. W tym przedziale cenowym znalazłam jednak inną pomadkę, która o wiele lepiej radzi sobie z nawilżeniem i ochroną ust.
    Zalety:
    • przyjemny zapach
    • dosyć wydajna
  • 6 sierpnia 2024 o 12:50
    Niezawodna Ochrona i Pielęgnacja Ust
    Pomadka ochronna do ust BasicLab Dermocosmetics Famillias to świetny wybór dla osób poszukujących skutecznego produktu do codziennej pielęgnacji ust. Charakteryzuje się bogatą, kremową konsystencją, która łatwo się rozprowadza i szybko wchłania, zapewniając uczucie komfortu bez tłustego filmu. Formuła pomadki została wzbogacona o składniki aktywne, takie jak masło shea, wosk pszczeli i oleje roślinne, które intensywnie nawilżają, odżywiają i regenerują delikatną skórę ust. Pomadka skutecznie chroni usta przed wysuszeniem, pękaniem oraz działaniem niekorzystnych warunków atmosferycznych, takich jak wiatr czy mróz. Produkt nie zawiera parabenów ani sztucznych barwników, co czyni go odpowiednim dla osób o wrażliwej skórze. Regularne stosowanie pomadki przynosi długotrwałą ulgę i poprawia kondycję ust, sprawiając, że stają się one miękkie i gładkie. BasicLab Dermocosmetics Famillias Pomadka Ochronna to doskonały wybór dla każdego, kto pragnie zadbać o zdrowie swoich ust w sposób efektywny i bezpieczny. Produkt łączy w sobie ochronę, pielęgnację i komfort, stanowiąc niezbędny element codziennej rutyny kosmetycznej.