Balsamy do ust

Oeparol Sunnyday, Pomadka ochronna do ust z filtrami UVA/UVB SPF 25

Oeparol Sunnyday Pomadka ochronna do ust UV 4,8g

• 29 kwietnia 2024 o 15:35
    Fantastyczna
    Jestem osobą, która zawsze ma przesuszone usta i ciężko z nimi cokolwiek zrobić. Większość pomadek ochronnych i balsamów mnie wysusza, co kończy się podrażnieniami i bólem na ustach, dlatego stale szukam dla siebie lepszych produktów. Ta pomadka jest czymś rewelacyjnym. Kupiłam ją przy wielkiej potrzebie poczucia ulgi na ustach, ponieważ były całe obolałe z wysuszenia, nie byłam w stanie nic z nimi zrobić, wszystko mnie szczypało i tylko pogarszało sytuację. Gdy sięgnęłam po Oeparol Sunnyday moje problemy minęły. Zakochałam się w tej pomadce. To, jak ona pomaga przy problematycznych ustach to po prostu cud. Nie spodziewałam się, że jakiś produkt będzie w stanie tak rewelacyjnie nawilżać. Nie wysusza, nie podrażnia, dodatkowo ma SPF. Zdecydowanie polecam tę pomadkę każdemu, komu zależy na dobrze nawilżonych ustach. Wspaniała. Jedyny minus z jakim się spotkałam, to dosyć delikatne opakowanie, które w moim przypadku zaczęło się łamać :)
    Zalety:
    • Wspaniale nawilża
    • Nie wysusza
    • Nie pozdrażnia
    • Ma w sobie SPF
    Wady:
    • Łamliwe opakowanie
  • 21 marca 2024 o 14:08
    Super na lato
    Gęsta, przyjemna, wygładza i nawilża usta. Nie czuć jej na ustach mocno, a mimo to robi na nich delikatną powłoczkę. Super an lato dzięki spf. Wcześniej stosowałam jej młodszą siostrę everyday, a teraz stosuje na zmianę. Plusem jest też miły zapach.
  • 30 stycznia 2024 o 11:34
    Bardzo fajna pomadka szczególnie na lato
    Pomadkę Oeparol kupiłam w aptece za ok. 10 zl. Jest bezbarwna, ma bardzo ładny zapach i smak. Jest dosyć twarda, łatwo się dozuje i długo utrzymuje się na ustach. Przy regularnym stosowaniu nawilża, natłuszcza, znikają skórki na ustach. Jest to jedna z moich ulubionych pomadek- polecam
    Ziebka
    30 listopada 2023 o 11:02
    Rewelacja
    Nie spodziewałam się takiego nawilżenia. OD pierwszego użycia niesamowita ulga na ustach, chyba zostanę z nią na dłużej. No i dla mnie zapach ma cudowny, ale niestety zaraz po pomalowaniu już go nie czuć. Podsumowując - rewelacja
  • 15 października 2023 o 13:33
    Całkiem fajna
    Pomadki ochronną Oeparol SunnyDay dostałam od córki. Po otwarciu opakowania czuć wspaniały, słodki zapach. Pomadka jest kremowa, dobrze sunie po ustach. Po nałożeniu efekt wygładzenia i nawilżenia długo się utrzymuje, nie tak jak przy niektórych. Świetnie się sprawdza latem, nie tylko ze względu na filtr SPF ale również utrzymuje poziom nawilżenia. Zimą usta po niej są gładkie, niweluje szorstkość

Zobacz także inne Balsamy do ust