Płatki pod oczy

Biotaniqe Lipolysys Eye Pads Lipoliza worków i redukcja cieni pod oczami, płatki pod oczy

• 5 lutego 2025 o 11:49
    Górna powieka lift
    Głębsze działanie niż płatków be beauty albo isana. Po zdjęciu z dolnych powiek nałożyłam na górne powieki na 10 min. efekt to natychmiastowy lift. Niestety wysuszył kącik oka ale powinnam trzymać je 10 min. nad dolnej powiece i nałożyć krem przed nałożeniem na górne powieki też na 10 min., będę testować dalej. Dobrze by było użyć je przed snem 10 min. dolna powieka i 10 min. górna. Dobry, naturalny skład, porządne opakowanie, można higienicznie wyjąć płatki. Dużo esencji, ładny złoty kolor. Zapach jest jak dla mnie neutralny. Kupiłam w Rossmannie Skład, który jest na opakowaniu płatków które kupiłam i który oceniam: aqua, propanediol, caffeine, darutoside, albizia julibrissin bark extract, allantoin, lactobacillus ferment lysate, leuconostoc/radish root ferment filtrate, glycerin, chondrus crispus powder, hydroxyacetophenone, 1,2-hexanediol, gellan gum, tetrasodium glutamate diacetate, xanthan gum, hydroxyethylcellulose, silica, mica, sodium benzoate, potassium chloride, CI 77891, CI 77491
    Zalety:
    • Podnosi górną powiekę
    • Dobry, naturalny skład
    • Super składniki: kofeina, pierwiosnek itd.
    • Porządne opakowanie
    • Dużo esencji
    • Ładny złoty odcień płatków
    Wady:
    • Wysuszył kącik oka
    • Zjeżdżają
    szmera
    21 stycznia 2025 o 11:02
    Świetny sposób na opuchliznę
    Rano bardzo często miewam problemy z podkrążonymi oczami, i nie jest to kwestia nieprzespanej nocy tylko raczej genów. Odkąd pamiętam zawsze rano budziłam się z podpuchniętymi oczami, które dopiero po godzinie wyglądały w miarę normalnie. Muszę przyznać, że te płatki zaskoczyły mnie swoim działaniem, bo faktycznie już po 15 min wszystko znika! Skóra wokół oczu dodatkowo staje się jaśniejsza, przestałam nawet używać korektora! Mam też wrażenie, że po kilku użyciach jest bardziej ujędrniona i gładsza.
    Zalety:
    • okolice oczu po użyciu wygląda na rześkie i świeże
    • ujędrniają
    • wygładzają
    • rozjaśniają
    • przyjemnie chłodzą
    • nie spływają
    Beatasb
    5 czerwca 2024 o 16:01
    To nic nie robi
    Nie wiem za bardzo co mogę ocenić w tych płatkach biorąc pod uwagę, że nie widzę najmniejszego efektu ich stosowania. No dobra, jeden, podnosiły mi ciśnienie bo zamiast trzymać się tam gdzie je położyłam to spadały. Wyszło więc na to, że 20 minut rano mi uciekło, bo zamiast robić w trakcie śniadanie to leżałam i czekałam. Niestety nie doczekałam się na nic, brak nawilżenia, brak wygładzenia, brak zmniejszenia opuchlizny. Tani gadżet, ale tylko w teorii - jeśli przeliczymy sobie cenę razy ilość i porównamy je np do opakowań płatków Pixi to to ustrojstwo wychodzi dwa razy drożej, a daleko im do jakości tych wspomnianych przeze mnie.
  • 16 kwietnia 2023 o 10:33
    Lipoliza
    Uwielbiam płatki pod oczy , a tym bardziej gdy trafiają się na promocji jak te. Produkt znajduje się w saszetce, w której znajdziemy kartonik z 2 płatkami w kolorze złotym. Niestety płatki są grube przez co zsuwają się co chwile , dosłownie zjeżdżają i trzeba je ciągle przesuwać. Jest to dość irytujące. Główne zadanie to błyskawiczna poprawa wyglądu skóry pod oczami. Producent zaleca 20 min oraz umieszczenie płatków przed aplikacją w lodówce. Zawierają kofeinę, która ma zwalczyć opuchliznę pod oczami. Nie mają zapachu. Zero podrażnienia. Skóra pod oczami faktycznie jest nawilżona i napięta. Wygląda dobrze. Jednak nie kupię ponownie gdyż zniechęca mnie ciągłe poprawianie.
    Zalety:
    • brak zapachu
    Wady:
    • zsuwają się
  • 11 stycznia 2023 o 17:47
    Nawilżają i redukują cienie
    Na patki natrafiłam podczas zakupów w drogerii Rossman. Zacznę od tego że mniewam worki i sińce pod oczami . Po przebudzeniu rano wyglądam jak bym przez parę dni nie spała. Taki wygląd w lustrze widzę codziennie. Płatki są zamknięte w foliowe opakowanie. Opakowanie szaro beżowe złote przyciągające wzrok. Na opakowaniu znajduje się wizerunek twarzy kobiety. Napisy na opakowaniu w kolorze granatowo czarnym . Opakowanie ładnie się błyszczy. Napisy czytelne szczegółowe w języku polskim. Wewnątrz opakowania znajdują się dwa bezowo zlote płatki pod oczy . Płatki o żelowej przyjemnej konsystencji. Płatki o ładnym zapachu. Płatki dobrze przylegają do skóry nie ześlizgują się Skóra po płatach jest widocznie nawilżona a worki i snice pod oczami widocznie się zmieniszaja . Polecam fajny produkt za niewielkie pieniądze. Płatki nie wywoluja reakcji alergicznej.
    Zalety:
    • Ładne opakowanie
    • 2 sztuki żelowych płatków
    • Dobrze się trzymają
    • Są dobrze nawilżone
    • Redukują worki i cienie pod oczami.