WIZAŻ logo
Serum do włosów

Bioelixire Serum z olejkiem arganowym i filtrem UV (nowa wersja)

4,8 (66)
13 hitów!

Bodyland.pl
hairstore.pl

star fullstar fullstar fullstar fullstar full
Nasi użytkownicy zostawili 66 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 29 lipca 2026 o 12:04
    Bardzo fajne
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Tanie ale bardzo fajne serum do włosów. Małe opakowanie ale dość wydajne. Dobrze rozprowadza się na włosach i ułatwia rozczesywanie a do tego zawiera filtr UV i ochronę podczas użytkowania suszarką lub prostownicą. Bardzo ładnie pachnie. Polecam
  • 6 lipca 2026 o 11:16
    Małe cudo
    Liczba zużytych opakowańkilka opakowań
    Od kiedy używasz produkturok lub dłużej
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Używam już jakiś czas i szczerze polecam. Buteleczka jest malutka 20 ml zamknięta w kartonik. Koszt to około 6 zł. Serum to lekka oleista formuła ,którą bardzo dobrze się nakłada. Dłonie się po niej nie kleją. Można nakładać na suche lub wilgotne włosy, na całej długości lub na same końce. Ma przyjemny zapach,który długo się utrzymuje. Po jej użyciu włosy są lśniące, delikatne, gładkie,miłe w dotyku. Włosy się nie puszą, nie elektryzują, nie są sklejone. Serum ułatwia rozczesywanie, posiada filtr UV.
    Zalety:
    • Nadaje blasku, miękkości
    • Ładnie wygładza
    • Nie obciąża
    • Nie skleja
  • 10 czerwca 2026 o 13:28
    Świetne serum w świetnej cenie
    Liczba zużytych opakowańjedno opakowanie
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Mam włosy cienkie, średnioporowate i z tendencją do przesuszonych końcówek, dlatego serum po myciu jest u mnie obowiązkowym etapem pielęgnacji. Nawet najlepsza maska czy odżywka nie daje mi takiego efektu wygładzenia jak dobrze dobrane serum. W przypadku Bioelixire największym plusem jest dla mnie lekka formuła. To jeden z nielicznych produktów, przy których nie muszę stresować się, że nałożę odrobinę za dużo. Nawet gdy użyję większej ilości, włosy nie wyglądają na tłuste ani obciążone, co przy cienkich włosach zdarza się naprawdę często. Serum bardzo dobrze wygładza końcówki, ogranicza puszenie i sprawia, że włosy wyglądają na bardziej zadbane. Są miękkie, błyszczące i zdecydowanie łatwiej utrzymać je w ryzach. Szczególnie widzę różnicę właśnie na końcówkach, które wyglądają zdrowiej i mniej się puszą. Dodatkowym plusem jest przyjemny zapach. Bardzo go lubię, choć nie utrzymuje się na włosach szczególnie długo. Dla mnie nie jest to jednak problem, ponieważ najważniejsze jest działanie, a tutaj serum naprawdę spełnia swoje zadanie. Jeśli chodzi o filtr UV, trudno mi ocenić jego skuteczność w codziennym użytkowaniu. Nie zauważyłam jakiejś wyraźnej różnicy pod tym względem, ale traktuję go raczej jako dodatkowy bonus niż główny powód zakupu. Najbardziej imponuje mi jednak stosunek jakości do ceny. To jedno z tych niedrogich serów, które działaniem spokojnie dorównuje wielu droższym produktom. Wygładza, nabłyszcza, ogranicza puszenie i nie obciąża cienkich włosów. Za tę cenę naprawdę trudno mi się do czegokolwiek przyczepić.
    Zalety:
    • lekka formuła
    • nie obciąża cienkich włosów
    • nie powoduje efektu tłustych włosów nawet przy większej ilości
    • wygładza końcówki
    • ogranicza puszenie
    • zmniejsza elektryzowanie włosów
    • nadaje włosom blask
    • włosy wyglądają bardziej zadbanie
    • przyjemny zapach
    • bardzo wydajne
    • świetny stosunek jakości do ceny
    • łatwe w użyciu
    Wady:
    • zapach nie utrzymuje się długo na włosach
    • trudno ocenić realne działanie filtra UV
    • nie regeneruje zniszczonych włosów, a głównie poprawia ich wygląd
    • przy bardzo mocno zniszczonych końcówkach może być niewystarczające jako jedyny produkt pielęgnacyjny
  • 17 maja 2026 o 18:05
    Arganowy i czarnuszkowy ulubione w serii od Bioelixire
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW hipermarkecie
    Bardzo lubię to serum i będę do niego wracać. Używam na końce długości oraz na końcówki. Niektóre olejki są takie, że jak się da ich za dużo, to końcówki sa tłuste, ten olejek wchłania się rewelacyjnie nawet jak nałoży się go więcej. Włosy są wygładzone, pięknie pachną, lśnią i wyglądają na zdrowsze, mięsiste i bardziej sypkie. Dzięki ol,ejkowi mniej się puszą i mniej strąkują. Na plus, będę wracać. No i zapach :)
    • mały a wydajny
    • wygładza włosy
    • są bardziej mięsiste, lsniące i zdrowsze
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
  • 10 maja 2026 o 7:11
    Lekkie serum do włosów
    Kupi ponownieNie wiem
    Liczba zużytych opakowańw trakcie pierwszego opakowania
    Gdzie został kupiony produktW drogerii tradycyjnej
    Nie pierwsze i nie ostatnie serum jakie używałam od bioelixire. Jak dla mnie ta marka robi jedne z najlepszych serum do włosów, a cena tylko zachęca do zakupu. Mam włosy średnioporowate, spuszone, łamliwe. Sięgają one łopatek przez co tylko łatwiej jest o ich złamanie czy rozdwojanie. ☆Serum, jak każde inne z tej marki, jest lekkie i wystarczy naprawdę mała ilość aby otulić nim całe włosy. Staje się przez to naprawdę wydajne i nawet tak mała buteleczka (20ml) starczy nam na kilka miesiący. ☆Włosy po użyciu serum są lekko wygładzone i nabłyszczone. Co do nawilżenia i odżywienia jest to raczej powierzchowny efekt i jeśli masz z tym problem to polecam siegnąć najpierw po odżywkę lub maskę. Serum pomaga jednak utrzymać nawilżenie w pasmach. ☆Zapach mi osobiście nie przypadł i z wszystkich serum bioelixire podoba mi się najmniej. Nie jest zły, ale lekko drażni mnie w nos i sprawia, że niezbyt mam ochotę po niego sięgać.
    Zalety:
    • Pomaga zapobiec utracie wody/nawilżenia z włosów
    • Wygładza
    • Dodaje blasku
    Wady:
    • Nawilżenie/odżywienie jest powierzchowne
      star fullstar fullstar fullstar fullstar empty
      star fullstar fullstar fullstar fullstar full
      star fullstar fullstar fullstar emptystar empty

szukaj