Serum do włosów

Dermedic Capilarte, Serum kuracja stymulująca wzrost i odrost włosów

notino.pl
Dermedic BIOGENED S.A. CapilArte serum kuracja stymulująca wzrost i odrost włosów 150 ml 7068514
Dermedic Capilarte Serum kuracja stymulująca wzrost włosów 150 ml
Apteka Polska APTE.PL
e-ZikoApteka.pl
DERMEDIC Capilarte serum stymulujące wzrost włosów, 150 ml

Nasi użytkownicy zostawili 40 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 15 kwietnia 2025 o 12:51
    Serum które działa
    Serum działa na porost włosów, zauważyłam realne działanie i jestem w szoku. stosowałam do niego też szampon do włosów z tej serii. Jest wodnisty, nie przyklapuje włosów, nie są tłuste, skóra jest odżywiona 3 miesiące i napewno kupię kolejny raz najtaniej widzę że jest przez internet na doz czy Gemini bo niestety Hebe czy superpharm mają takie marze że niewarto
    Zalety:
    • Konsystencja
    • Dużo baby hair
    • Ogranicza wypadanie
    • Super aplikator
  • 14 lutego 2025 o 15:05
    Serum, które zatrzymuje wypadanie, ale cena nie przekonuje
    Zużyłam całe opakowanie i mogę śmiało powiedzieć, że moje włosy wypadają zdecydowanie mniej! Nie tylko wypadanie jest mniej intensywne, ale też struktura włosa się poprawiła. Serum jest bardzo komfortowe w użyciu – nie obciąża, nie sprawia, że włosy są tłuste, a dodatkowo zapach jest bardzo neutralny, więc absolutnie nie przeszkadza podczas aplikacji. Efekty są naprawdę widoczne. Jednak… no właśnie, cena. Produkt jest dość drogi, a biorąc pod uwagę, że to kuracja na dłuższy czas, zastanawiam się, czy ponownie sięgnę po to serum. Działanie jest naprawdę w porządku, ale czy na pewno warto inwestować w to regularnie? Myślę, że to dobra opcja dla osób, które chcą zainwestować w pielęgnację, jednak na dłuższą metę może to być kosztowne. To pytanie zostaje otwarte – na razie jestem zadowolona, ale nie jestem pewna, czy stanie się moim stałym produktem.
    Zalety:
    • Mniej wypadających włosów,
    • Mocniejsze włosy
    • Łatwa aplikacja
    Wady:
    • Wysoka cena
  • 6 stycznia 2025 o 12:26
    Skutecznie ogranicza wypadanie wlosow.
    Serum ma wodnista konsystencje dzieki czemu jest latwo dotrzec do skory glowy(aplikator rowniez pomaga) trzeba jednak nauczyc sie aplikacji gdyz czesto wylewa sie jej zwyczajnie za duzo. Dzialanie: Bardzo ograniczylo wypadanie wlosow Mam ogrom baby hair Szybszy przyrost wlosa Musze jednak przyznac ze regularnie stosuje rowniez inna wcierke dlatego dzialanie na wlos jest zapewne spotegowany. Stosowalam produkt przez 2 miesiace nie zawsze regularnie ale staralam sie przynajmiej co drugi dzien zastosowac. Polecam to serum jak rowniez szampon ktoremu wierna jestem od ponad roku.
    Zalety:
    • Dziala
    Monko
    18 lutego 2024 o 15:33
    Pomogła mi
    Miałam ogromny problem z wypadaniem włosów. Po stosowaniu wcierki (co drugi dzień) zauważyłam realne zmiany. Konsystencja jest wodnista, ale nie przeszkadza to w aplikacji. Na pewno poleciłabym ten produkt koleżankom gdyby mierzyły się z podobnym problemem.
  • 10 lutego 2024 o 14:03
    Capilarte
    Używałam przez ponad pół roku najpierw razem zestawu Capilarte razem z szamponem potem już kupowałam bez szamponu samo to serum, uważam że szampon jest jak najbardziej też ok ale można sobie go darować i pozostać przy samej wcierce, ale też z drugiej strony efekt zawsze jakiś wzmocniony dla serum oraz efekt psychiczny :D jest przy stosowaniu kompletu, ze prowadzimy całą kurację pełną. Serum Capilarte u mnie działa bardzo dobrze, ogranicza wypadanie włosów, wzmacnia włosy, wyrastają nowe włoski, baby hair na zakolach w dużej ilości u mnie już po pierwszej butelce widziałam efekty. Nie miałam podrażnienia skóry, żadnych skutków ubocznych. Cena jest dość wysoka nawet w promocjach na takie kuracje jedna po drugiej kilka razy np przed wiosną ale moim zdaniem warto wydać tę kasę, miałam o wiele o wieeeele rzadsze włosy przed używaniem tej wcierki. Nie mam hormonalnych problemów, ani zdrowotnych po prostu genetycznie nie mam burzy włosów i takie no bez szału włosy. Nie wiem jak serum sprawdzi się przy jakimś konkretnym problemie zdrowotnym etc u mnie się sprawdziło, zagęściło włosy no i na zakolach przede wszystkim ładnie wszystko mi zarosło. Mam włosy taki średni blond i w moim przypadku włosy rosną dużo ciemniejsze z tą wcierką co mi nie bardzo się podoba no ale widocznie w jakiś sposób to serum działa na to też że wzmacnia i włosy są ciemniejsze. Reasumując polecam no działa po prostu działa.