Maski do ust

Action Hydrogel Lip Mask with Hyaluronic Acid Hydrożelowa maseczka do ust z kwasem hialuronowym

• 8 kwietnia 2025 o 14:33
    Odradzam
    Wykorzystał/a:kilka próbek
    Według mnie ta maseczka nic nie robi. Nie nawilza. Mimo że kosztuje mało uważam że nie warto nawet 2 bądź 3zl wydać na jej zakup. Nie polecam i odradzam
    Zalety:
    Wady:
    • Nie przynosi oczekiwanych efektow
  • 20 października 2024 o 21:04
    Idealnie nawilża suche usta
    Używa od:próbka
    Od czasu do czasu lubię coś przetestować z kategorii kosmetycznej z popularnego sklepu Action. Znany jest on z dość tanich cen, ale muszę przyznać, iż niektóre produkty są godne polecenia. Do mych rąk trafiła hydrożelowe maseczka do ust. Moje osobiste często się przesuszają, więc muszę raz na jakiś czas zrobić im ustowe SPA. Kosmetyk ma przyciągające uwagę opakowanie. Na pierwszym planie czerwone usta, różowy odcień saszetki, a i ona sama u góry ma kształt ust. Saszetka na dole po oby stronach ma rozcięcia, dzięki czemu łatwo ją rozerwać. W środki znajdziemy plastikowe, bezbarne i płaskie pudełeczko, a w środku różową maseczke w kształcie ust. Rozmiarowo jest większa od ust naturalnych. Po nałożeniu maska trzyma się idealnie, choć nie jest jakoś specjalnie nasączona. Zapachu w zasadzie brak. Maseczkę należy nałożyć na 20 min. W tym czasie delikatnie chłodzi usta. Nieco szczypie, ale też czuć, jak głęboko nawilża. Po zdjęciu produktu, moje usta były bardzo nawilżone I wygładzone. Problem suchości zniknął po jednym użyciu. Usta były naprawione, niczym po użyciu dobrej pomadki ochronnej. Kosmetyk godny pochwały. Niewiele kosztuje a super nawilża i naprawia usta.
    Zalety:
    • dobrze trzyma się na ustach, nie zsuwa się
    • idealnie nawilża suche usta
    • jest bezzapachowa, co mi bardzo odpowiada
    • dobra alternatywa dla pękających ust
  • 10 września 2024 o 15:48
    Kolejny hit z Action
    Tak jak maska z witaminą b, tak i ta sprawdza się świetnie. Usta są po niej nawilżone i miękkie . Nie podrażnia, jest bez zapachowa ani się nie ślizga.
    Inne
    jaskvx
    26 sierpnia 2024 o 21:34
    Maseczka do ust
    Testując Hydrogel Lip Mask with Hyaluronic Acid, zauważyłam, że maska skutecznie nawilża i wygładza usta. Po aplikacji usta stają się bardziej miękkie i odżywione. Sama maseczka jest przyjemna w noszeniu, dobrze przylega do ust, a efekt utrzymuje się przez kilka godzin. To szybki i łatwy sposób na poprawę kondycji spierzchniętych ust, zwłaszcza gdy potrzebujesz intensywnego nawilżenia. Lubię sobie ją od czasu do czasu kupić.
    Zalety:
    • Przyjemna w użyciu
    nibys
    1 kwietnia 2024 o 2:37
    Bardzo fajna faktura maseczki
    Action słynie z dobrych tanich produktów i to jeden z nich. Maseczka dobrze przylega do ust i twarzy, jest dość duża wiec sprawdzi sie u każdego. Ma lekkie wypustki dzięki czemu się nie zsuwa i dobrze przylega. Testowałam na prodrażnione usta i przyniosło im ulgę, choć nadal uważam że w takich momentach bardziej sprawdzi się coś na bazie wazeliny, wiec połączyłam obie terapie, dzięki temu udało mi się uniknąć łuszczenia i pękania. W tej cenie jest to dobry produkt do włączenia do pielęgnacji, ale nie zrobi ogromnej różnicy. Bardziej coś co dopełni relaks w trakcie pielęgnacji niż coś co da wymierne efekty.
    Zalety:
    • faktura maseczki dzięki, której sie nie zsuwa i dobrze przylega
    • wielkość maseczki
    • uczucie chłodu i nawilżenia
    Wady:
    • mało eko opakowanie

Zobacz także inne Maski do ust