Bronzery i pudry brązujące

Gosh Copenhagen Shape up

Nat22z
    8 kwietnia 2024 o 13:48
    Super produkt
    Produkt kupiłam za około 50 zł w drogerii internetowej cocolita. Jak za tą cenę bardzo polecam. Opakowanie ma końcówkę z puszkiem, którą się odblokowuje i wyciska produkt w puszek, co bardzo ułatwia nakładanie. Po nałożeniu ma intensywny kolor jednak łatwo się blenduje i nie zostawia plam, co jest bardzo istotne przy produktach tego typu. Szczególnie dla osób początkujących. Jego trwałość też jest pozytywnym zaskoczeniem. Utrzymuje się cały dzien. Jak najbardziej polecam!
    Zalety:
    • trwałość
    • kolor
    • dobrze się blenduje
    Drogeria Cocolita.pl
    Lenanz
    31 lipca 2023 o 22:36
    Super
    Skusiłam się na zakup przy okazji promocji w drogerii Hebe - kupiłam go za 48.99 (regularna cena: 69.99). Opakowanie jest wygodne - jest to tubka zakończona aplikatorem w postaci "puszka", który umożliwia wygodną aplikacje na kości policzkowe oraz okolice skroni (do konturowania nosa posiłkuje się pędzelkiem i też wychodzi dobrze :)) Produkt bardzo wygodnie się nakłada i bardzo łatwo się blenduje. Bardzo dobrze współgra z innymi kosmetykami i co najważniejsze nie zostawia plam (co jest jego ogromną zaletą, szczególnie dla osób, które dopiero stawiają pierwsze kroki w konturowaniu). Po kilku aplikacjach mogę stwierdzić, że jest to wydajny produkt. Bronzer utrzymuje się na twarzy przez cały dzień więc śmiało mogę powiedzieć, że należy do grona trwałych kosmetyków.
    Zalety:
    • Wygodny aplikator
    • Nie zostawia plam
    • Współgra z innymi kosmetykami
    • Trwały
    • Wydajny

Zobacz także inne Bronzery i pudry brązujące