Wody toaletowe damskie

Avon Secret Fantasy EDT

Nasi użytkownicy zostawili 79 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 23 kwietnia 2025 o 18:36
    Fajny słodziak
    Świetne perfumy dla nastolatki lub dla dorosłych lubiących bardzo słodkie, owocowe zapachy. Trwałość nie jest powalająca, ale perfumy trzymają się spokojnie kilka godzin.
  • 1 listopada 2020 o 21:03
    Zapach dla nastolatki.
    Perfumy świeże, owocowe. Słodka woń. Idealne dla nastolatki. Zapach codzienny, letni. Zapach nie jest trwały, nachalny, intensywny. Nie skuszę się ponownie na ten zapach.
    Wady:
    • brak trwałości
  • 14 października 2020 o 16:54
    Mdlący róż
    Nawet nie zwróciłam na niego uwagi w katalogu. Ot taki przesłodzony perfum, pewnie bardziej dziecięcy lub przynajmniej dla takiej początkującej nastolatki. Sama nigdy bym go nie kupiła, ale dostałam ten produkt jako prezent. Produkt o dziwo w miarę popularny, dostępny w każdym katalogu Avonu, dodatkowo również na ezebrze. Zakup nie sprawia większego problemu. Cena katalogowa to około 30 złotych, właściwie nie dałabym za niego nawet tyle, a na pewno nie regularne 73 złote. Flakon prosty, różowy, niespecjalnie pomysłowy. To zamknięcie z kluczykiem właściwie sprawia, że całość wygląda, jakby czegoś tutaj brakowało. Przynajmniej atomizer działa bez zarzutu. Już po samych nutach zapachowych, można się domyślić, że nic z tego nie będzie, oprócz przesłodzonego cudeńka dobrego dla dzieci. Jabłko z truskawką tworzą słodką mieszaninę- warto dodać, że czuć niemal tylko truskawkę, świeżego akordu (cokolwiek to jest) nie czuć wcale, na to dołożono równie mało wyraziste jaśmin, frezje i bez, które nie przebijają się przez owoce. Można byłoby to przełamać chociaż większą ilością ambry, drzewa sandałowego i trochę słabszego piżma, ale widocznie nut bazowych jest za mało, aby to zrobić w miarę sprawnie. Owocowy z pewnością, na pewno jednak nie kuszący. Bardzo szybko przestał być perfumem, a został mgiełką do ciała. Trwałość również została bardziej dopasowana do mgiełki. Zapach nieciekawy, za słodki, wręcz mdlący. Używanie go było męczące i nieprzyjemne.
    Zalety:
    • Dostępność.
    • Niska cena katalogowa.
    • Sprawnie działający atomizer.
    Wady:
    • Paskudny, banalny flakon.
    • Wysoka cena regularna.
    • Beznadziejny zapach.
    • Trwałość.
    U konsultantki
  • 6 sierpnia 2020 o 20:21
    Sympatyczny zapaszek
    Te perfumy dostałam od siostry na urodziny. Zacznę od zapachu. Jest on bardzo słodki i raczej niezbyt intensywny, zdecydowanie czuć owocową nutę. Trzeba kilka razy psiknąć, aby w ogóle je poczuć. Perfumy nie powalają na kolana swoją oryginalnością, ale też nie są nieprzyjemne. Raczej bym powiedziała, że to takie sympatyczne perfumy na zwykły, wiosenny, słoneczny i ciepły dzień. Moim zdaniem nie nadają się do pracy ani na romantyczny wieczór, są zdecydowanie za słodkie i zbyt nieśmiałe. Nie będą pasować do poważnej i pewnej siebie kobiety, bardziej sprawdzą się u młodej dziewczyny. Co do trwałości, niestety utrzymują się bardzo krótko, po ok. godzinie już ich nie czuć. Flakon jest poręczny i zmieści się w torebce. Moim zdaniem ma całkiem ładny design. Szkoda tylko, że nie jest przezroczysty, przez to nie widać zużycia perfum. Podsumowując są to niczym nie wyróżniające się perfumy jakich wiele na rynku.
  • 13 lipca 2020 o 20:24
    Nie, dziękuję.
    Ja: Lubię zapachy słodkie i orzeźwiające. Kwiatowe i owocowe. Zapachy cięższe zazwyczaj mi nie podchodzą, ale zdarzają się wyjątki od reguły. Większość zapachów pachnie na mnie dokładnie jak w opakowaniu. Flakon: Niewielki poręczny flakon, w czerwonym kolorze. Chroni perfumy przed ulatnianiem, ale widać zużycie produktu. Nie ma klasycznej zakrętki tylko zatyczkę blokującą, do której jest przymocowany kluczyk. Dość ładnie się prezentuje na półce, niestety w torebce kluczyk o wszystko haczy i odpada, kompletnie nie przemyślany projekt. Ponad to zatyczka nie jest zbyt solidnie wykonana i odpada. Flakon w torebce się rysuje i niszczy. Wrażenia: Zapach jest bardzo słodki, ale nie rozwija się podczas noszenia. Trzyma się przy skórze, nie pozostawia za sobą ogona. W tym zapachu czuję głównie truskawkę i tylko truskawkę. Nie wiem gdzie podziały się dodatkowe zapachy o których mówi producent. Kojarzy mi się z truskawkowymi gumkami jakie miałam w szkole podstawowej lub tymi małymi pudrowymi cukierkami z lat 90. Dostępność oczywiście jest zależna od katalogu. Cena regularna jest zawyżona jak to zwykle w Avonie bywa. Cena promocyjna 16 zł jest bardzo adekwatna do jakości kosmetyku. Zużyłam go jako mgiełkę do ciała. Ten zapach to nie moja bajka, na pewno nie wrócę po kolejne opakowania. Typ kobiety: Dla mnie to idealny zapach na co dzień dla nastolatki, która chciałaby mieć już jakieś pierwsze poważne perfumy. Trwałość: Niestety klasyka Avonowa, maksymalnie 2 godziny, choć zapach ekspresowo się ulatnia ze skóry. Na ubraniach nie czuć go wcale.