Balsamy do ust

Yope Lana V, Odżywczy balsam do ust `Feels Comfy`

Yope Lana V
hairstore.pl
Yope Lana V Ochronny Balsam do ust 1 szt.
Yope Lana V Ochronny Balsam do ust 1000 ml
YOPE Lana V Odżywczy Balsam do Ust

• 23 marca 2025 o 0:49
    Jestem na nie...
    Jest to produkt poprawny, chwali się że posiada 99% składników pochodzenia naturalnego. Zawiera wege lanolinę, masło Shea i kwiat porcelany? Dodatkowo ma zapewniać ustom holo blask. Moje recenzje są szczere, dlatego przede wszystkim, nie jestem zadowolona, że na kartoniku pojawiła się każda informacja tylko nie wielkość w gramach samego balsamu. Czuję się po prostu oszukana, bo zapłaciłam sporo za maleńki sztyft. Opakowanie zewnętrzne jak i wielkość balsamu wskazują, że produktu będzie o wiele więcej. Jestem uczulona na takie zabiegi marketingowe, jest to już drugi raz kiedy Yope mnie zawiodło w ten sposób. Kartonik jest wprost oblepiony tekstem, ale nigdzie nie ma informacji ile gram balsamu otrzymujemy i to mnie po prostu bardzo wkurzyło w domu, kiedy to sprawdziłam. Działa poprawnie, jest dosyć tępy w aplikacji. Nie widzę szału jeśli chodzi o te Holo glow, daje to znikomy efekt. Do tego mój maleńki sztyft jest tak miękki, że od razu się połamał.
  • 1 marca 2025 o 15:53
    50/50 odżywczy balsam do ust od Yope z niebieskimi refleksami.
    Ostatni produkt do pielęgnacji ust od Yope z jakim miałam do czynienia doczekał się recenzji ;) Charakterystyczna szata graficzna dla marki Yope opakowania przyciąga uwagę na sklepowej półce. Na kartoniku umieszczono wszystkie niezbędne informacje dotyczące produktu min. naturalny skład w 99%, zapach białych kwiatów, produkt przebadany dermatologicznie, odpowiedni dla wegan, nie testowany na zwierzętach, wyprodukowany w Polsce. A w środku opakowania znajdziemy chudy biały sztyft taki sam jak w przypadku peelingu do ust z serii o małej wręcz komicznej pojemności w stosunku do wielkości opakowania. No cóż...trudno. Sam sztyft w kolorze białym z holopyłkiem pozostawia usta nawilżone i w całkiem niezłej kondycji, należy jednak aplikować go w rozsądnej ilości w przeciwnym razie będziemy mieli sine usta, wręcz niebieskie. Sztyft mimo wszystko był przyjemny w stosowaniu nawet kilka opakowań zużyłam ale na rynku są lepsze produkty. Tym razem Yope sporo sknociło wypuszczając taką serię :/
  • 29 stycznia 2025 o 11:19
    Nowa wersja skradła moje serce!
    Yope Lana V, Odżywczy balsam do ust „Feels Comfy” to absolutny hit w mojej pielęgnacji ust. Nowa wersja jest po prostu genialna – balsam ma idealną konsystencję, świetnie się rozprowadza i nie zostawia ciężkiej, lepkiej warstwy. Już po pierwszej aplikacji czuć, że usta są intensywnie nawilżone, miękkie i odżywione, a efekt utrzymuje się przez długi czas. Działa doskonale zarówno na co dzień, jak i jako ratunek dla spierzchniętych ust. Nie trzeba go co chwilę dokładać, bo naprawdę robi robotę. To zdecydowanie jeden z najlepszych balsamów do ust, jakie miałam okazję używać, i z pewnością zostanie ze mną na długo.
    Zalety:
    • Świetna, kremowa konsystencja, łatwo się rozprowadza
    • Intensywnie nawilża i regeneruje usta
    • Długotrwały efekt, nie wymaga ciągłego reaplikowania
    • Nie zostawia lepkiej warstwy
    Wady:
    • Tworzy delikatnie niebieską warstwę, kiedy nałoży się go za dużą warstwę
  • 11 września 2024 o 8:52
    Najcudowniejszy balsam do ust!
    Mój ulubieniec od pierwszego użycia, a to się bardzo rzadko zdarza! ???? Balsam do ust Yope zaczęłam używać po zdenkowaniu kuracji z tej samej serii, której recenzja już u mnie jest. Produkt zawiera wegańską alternatywę lanoliny i jego minimalistyczne opakowanie bardzo mi się podoba. Wygodny w użyciu biały sztyft to moja ulubiona forma balsamu do ust. Ładnie i słodko pachnie, rozprowadza się niczym masełko i utrzymuje się w miarę długo na ustach. No, chyba że się go zje. ???????? Działanie jest naprawdę wspaniałe! Miałam mocno spierzchnięte usta i już po pierwszym użyciu były wygładzone, ukojone i odżywione. Kosmetyk pomógł mi także na złagodzenie zajadów, które bolały przy każdej próbie otwarcia dzióbka. ???????? Jedno użycie wystarczy mi na kilka godzin, choć lubię nakładać balsam po każdym posiłku. Moje usta są zaopiekowane jak chyba nigdy wcześniej! ❤️ Cena regularna to 18,99 zł. Na pewno go kupię ponownie, choć chętniej w promocji. Polecam go głównie na nagłe wypadki z ustami, a na co dzień też używam balsamu Isana. Wydajność produktu to około miesiąc i szkoda, że nie wystarczy chociaż na 3 miesiące. Będę tęsknić, kiedy się skończy ????
    Inne
    Nataria
    6 maja 2024 o 15:22
    słabiak, ale do torebki ok
    nawilża, ale nie jakoś spektakularnie. Sztyft jest tak miękki, że pod koniec odkleja się od opakowania i wypada. Wydajność kiepska. Zapachu nawet już nie pamiętam. Nie kupię ponownie.
    Zalety:
    • forma sztyftu
    Wady:
    • wypadanie sztyftu z opakowania

Zobacz także inne Balsamy do ust