Kredki do oczu

L.A. Colors Eyeliner Pencil Kredka do powiek

• 17 lutego 2011 o 11:23
    bardzo dobra kredka
    Jest to bardzo dobra kredka do oczu. Po pierwsze bardzo dobrze sie naklada, mieciutka, piękny czarny głeboki kolor (oczy wyglądaja jak umalowane eyelinerem), jest idealna do rozcierania, plus za to, że mnie nie podrażnia i nie uczula. Dość trwała. Bardzo ładne eleganckie opakowanie. Cena jest przystępna, gorzej z dostepnością... ja zamawiałam z internetu (paczka zbiorcza więc za wysyłkę zapłaciłam grosze) zainteresowanym podaję stronę: www.prozakupy.pl, na allegro chyba też są dostepne z tego co widziałam Podsumowując jest to jedna z lepszy kredek do oczu za niską cenę. Jestem z niej bardzo zadowolona i POLECAM :) Używam tego produktu od: kilka dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1go
  • 17 stycznia 2011 o 18:08
    Bardzo dobra
    Bardzo dobra, trwała kredka, o intensywnym kolorze (ja posiadam kredkę w kolorze czarnym), długo utrzymuje się na powiece, jest miękka, wydajna, nie łamie się podczas temperowania. Plusem jest także niska cena. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 cała

Zobacz także inne Kredki do oczu