Toniki i hydrolaty

Q+A Marine Hyaluronate Toning Lotion 100.0 ml
Q+A Marine Hyaluronate Płyn Tonizujący 100ml

• 23 września 2024 o 18:20
    Nawilżające toniko-serum!
    Tak jak w tytule, to nie jest tonik, a bardziej serum i to jakie serum! Otrzymujemy tutaj w plastikowej butelce 100ml produktu, który ma konsystencję żelową przez co jest bardzo wydajny. Moja cera jest sucha, bywa podrażniona przez ciągłe stosowanie substancji aktywnych i retinoidów. Ten tonik to plaster, sama jego aplikacja jest przyjemna, bo żelowa konsystencja momentalnie koi i nawilża. To jak ten tonik nawilża jest wręcz niesamowite, radzi sobie tak samo dobrze, jak nawilżające sera do twarzy. Łagodzi lepiej niż łagodzące sera, które mam w kosmetyczce, jestem absolutnie zachwycona. Ktoś tu pisał o nieprzyjemnym zapachu, dziwne, bo dla mnie ten produkt nie pachnie, co jest dodatkowym plusem. Nie podrażnia mnie nawet po Dermapenie, kiedy cała twarz piecze żywym ogniem. Jest cudny i nieważne czy stosujecie substancje aktywne czy nie, jestem pewna, że każda, absolutnie każda cera doceni to ukojenie i nawilżenie. U mnie zdetronizował innego ulubieńca - mleczny tonik z Nacomi. To moje nowe tonikowe KWC, polecam i czekajcie na promocje w drogeriach internetowych, bo potrafi być dostępny w naprawdę świetnej cenie.
    Zalety:
    • nawilża, jak drogie serum do twarzy
    • koi podrażnioną cerę i ją wycisza
    • jest bardzo wydajny
    Wady:
  • 22 sierpnia 2024 o 11:41
    Ten zapach jest ohydny…
    Kupiłam produkt po obejrzeniu filmiku jednej z influencerek. Szukałam produktu tonizującego, który zadziała pielęgnacyjne na moją skórę i przygotuję do dalszych kroków pielęgnacji. Bogaty skład w algi działające kojąco i nawilżająco zachęcił mnie jeszcze bardziej do zakupu. Produkt ładnie nawilża, jest w formie lepkiej lekkiej trochę wodnistej emulsji. Turbo wydajny. Jestem po drugim opakowaniu ale jest jeden aspekt, po którym już wiem, że go więcej nie użyję. Zapach powoduje u mnie chęć zwrócenia zawartości żołądka… ten produkt pachnie autentycznie jak sperma. I ma taki kolor i konsystencję. No ludzka rzecz ale nakładać to codziennie na twarz…. Co kto lubi. Myślałam że się przekonam. Jednak nie.
    Zalety:
    • skład
    • nawilżenie
    Wady:
  • 21 sierpnia 2023 o 20:11
    Mistrzostwo
    Kocham całym sercem. Moim zdaniem ten produkt zasługuje na KWC. A nie ma ani jednej recenzji! Lotion ma formułę lekko żelowej emulsji. Bardzo przypomina coś bliżej serum z kwasem hialuronowym i w takiej roli sprawdza się perfekcyjnie. Warto nakładać ten produkt na wilgotną skórę, wtedy można wyciągnąć z niego maximum korzyści. Skóra od razu po użyciu jest dobrze nawilżona, jędrna i świetlista, miękka i elastyczna jednocześnie. No ciężko opisać to słowami, trzeba wypróbować ten produkt na własnej skórze, żeby się o tym przekonać. A teraz rozpatrując lotion w kategorii "serum", to dostajemy ogromną butlę takiego produktu, który wystarcza nam na naprawdę długo. Lotion jest mega wydajny. Naprawdę polecam każdemu wypróbowanie tego produktu, nie zawiedziecie się.