Rozświetlacze

Revolution Beauty (Makeup Revolution) Makeup Revolution x Marley by Marlena Sójka, Highlighter Rozświetlacz do twarzy

• 23 listopada 2023 o 8:55
    Nie, nie nie!
    Początkowo byłam zachwycona tym rozświetlaczem. Dawał piękny blask, czyli właściwie robił to co miał robić. Niestety, poleżał miesiąc w szafce i zoksydował?! Pierwszy raz widzę, żeby takie zdarzenie miało miejsce. To nie jest taki sam kolor jak sprzed miesiąca, zaczął mnie przyciemniać, pozostawia ciemna smugę na policzku. Absolutnie nie nadaje się do bardzo jasnych karnacji. Nie polecam, w tej cenie jest dziesiątki lepszych jakościowo produktów. Na szczęście zakupiłam go w dużej promocji i wydałam jedynie 11 zł (choć i tych 11 zł szkoda na bubel, który ostatecznie wylądował w koszu na śmieci).
    Zalety:
    Wady:
    • Ciemnieje
    • Pozostawia ciemna smugę na policzku
  • 25 października 2023 o 16:32
    Piękny kolor
    Rozświetlacz w kolorze szampańskim ma naprawdę bardzo ładny kolor, który będzie pasował większości. Jego aksamitna formuła nie sprawia trudności w aplikacji. Produkt nakładam pędzlem. Naprawdę pięknie błyszczy, jestem jak najbardziej na tak.