Pudry do twarzy

Kobo Professional Matt Powder Puder matujący prasowany

kobo professional PUDER PRASOWANY Z LUSTERKIEM SUN BRONZING POWDER 306 EGYPTIAN SAND

Nasi użytkownicy zostawili 115 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 1 kwietnia 2024 o 19:44
    Wspaniały mat.
    Ten matujący puder kupowałam kilka razy i zawsze wykorzystuję go do końca. Bardzo dobrze matuje cerę i w ciągu dnia nie muszę poprawiać makijaż. Mam cerę skłonną do nadmiernego wydzielania sebum i przez ten problem bardzo ciężko mi znaleźć kosmetyki. A ten puder świetnie się sprawdza, więc mogę śmiało go polecać osobom, które też mają ten typ cery. Jedynym minusem jest dla mnie brak aplikatora, ponieważ trzeba zawsze mieć ze sobą pędzel, żeby nanieść puder na twarz.
    Zalety:
    • działanie
    • eliminuje sebum na twarzy
    Wady:
    • brak aplikatora
  • 15 listopada 2021 o 0:02
    Najbardziej niedoceniony puder na świecie
    Ten produkt to absolutnie NAJLEPSZY PUDER NA ŚWIECIE! Pierwszy raz kupiłam ten puder jakieś 5 lat temu i od tamtego momentu to mój ulubieniec. Ilości zużytych opakowań nie zliczę. :) Potrafi on utrzymać cerę całkowicie matową przez cały dzień, nawet jeśli ten dzień jest bardzo intensywny. Wygląda nieskazitelnie. Jego trwałość to coś co mnie zszokowało od samego początku. Jak puder za 10 zł (kupiłam na promocji) ma być dobry i ma nie wymagać poprawek w ciągu dnia? No właśnie.. A jednak ten puder taki jest. Bezapelacyjnie konkuruje on z najdroższymi pudrami z "najwyższej półki". Jestem makijażystką, więc pudrów testowałam już multum i żaden, ale to żaden puder nie sprawdzał się tak jak ten. Kocham ten puder całym sercem, moje klientki również! Opakowań produktu zużyłam już chyba z 200. ✌️✌️
    Zalety:
    • NAJLEPSZY PUDER NA ŚWIECIE
    • kompaktowe opakowanie
    • utrzymuje się nieskazitelnie od momentu nałożenia do demakijażu
    • jest doskonały
    Wady:
    • NIE MA WAD
    Drogeria Natura
  • 22 października 2021 o 21:40
    Uwielbiam transparentne pudry, bo przy mojej jasnej karnacji ciężko czasem dobrać odpowiedni kolor tak, aby nie przyciemnić podkładu. Przy pudrach transparentnych nie ma takiego problemu. Kosmetyk jest naprawdę wart uwagi – świetnie utrwala makijaż, matuje na długi czas i daje deliaktny efekt blur. OPAKOWANIE Opakowanie można by powiedzieć klasyczne dla tego typu produktów – mamy tutaj plastikowe opakowanie z zamknięciem. Szybka jest przezroczysta i pozwala na dokładne zobaczenie produktu, znajdziemy na niej również nazwę produktu i logo marki. Na naklejce na spodzie mamy opis produktu, skład. Całość prezentuje się bardzo prosto, ale efektownie, do mnie przemawia ten design. Opakowanie wykonano z trwałego, grubego plastiku, napisy nie ścierają się, więc cały czas wygląda estetycznie. Jedyne czego mi przy nim brakuje to lusterka, wtedy można by mieć go zawsze przy sobie w razie ewnetualnych poprawek. PUDER Posiadam puder w odcieniu transparentnym, choć dostępny jest również w kilku kolorach. Mój wariant to uniwersalny, biały kolor, dzięki czemu nie zmienia koloru żadnego podkładu. Dla bladziochów jak ja to bardzo ważne, za co ma u mnie ogromny plus. Fajnym urozmaiceniem są wzorki z nazwą serii wybite na powierzchni pudru, które dodają mu dodatkowego uroku, oczywiście przy regularnym stosowaniu stopniowo się ścierają. Puder jest drobniutko zmielony, najlepiej aplikuje się go gąbeczką lub puszkiem, ponieważ aplikacja pędzlem wiąże się z pyleniem i osypywaniem. Puder daje ładne, matowe wykończenie z lekkim efektem blur, które nie jest jednak płaskim matem. Bardzo dobrze utrwala makijaż i przedłuża jego trwałość. Poprawki wykonuję po około 6-7 godzinach, co jest świetnym wynikiem w porównaniu z innymi pudrami jakie stosowałam. Zdecydowanie jest to jedenz najlepszych pudrów matujących jakie miałam. Cera wygląda naprawdę ładnie, a pory są nieco mniej widoczne. Plusem jest to, że nie wchodzi w załamania i zmarszczki, nie ciastkuje się i nie zbija nawet gdy dokładamy go w ciągu dnia. Współgra z każdym używanym przeze mnie podkładem i kremem BB. Cena jak najbardziej ok, wydajność myślę, że również jest dobra. Szkoda, że jest słabo dostępny w mojej okolicy, bo na pewno zakupiłabym ponownie. PLUSY: + praktyczne opakowanie + transparentny + dobrze matuje + daje naturalne wykończenie + współgra z wszystkimi podkładami i kremami BB + niska cena + dobra wydajność MINUSY - przy aplikacji pędzlem pyli
  • 25 czerwca 2021 o 9:43
    Wart swojej ceny!
    Mimo że nie jest to drogi i prestiżowy produkt spełnia on swoje zdanie. Dobrze matuje i wystarczy niewielka ilość pudru by był widoczny efekt :) Efekt bardzo delikatny i naturalny. Długo się "trzyma" :) Wiadomo mogłoby być lepiej ale stosunek ceny do jakości jest bardzo, bardzo zadowalający
    Zalety:
    • struktura
    • naturalny efekt
    • długotrwały
    • wydajny
    • ładne i poręczne opakowanie
    Wady:
    • przy tej cenie nie ma na co narzekać :)
    Drogeria Natura
  • 22 stycznia 2021 o 19:30
    Dobry ale nie najlepszy
    Podkład bardzo ładnie wygładza i kończy makijaż. Twarz po nim nie jest obciążona i wygląda świeżo. Jestem ogólnie zadowolona, jedyny minus to słaba trwałość. Nie polecam na dłuższe wyjścia
    Zalety:
    • Ładnie kończy makijaż
    • Wygląda świeżo na twarzy
    • Dobrze zakrywa
    Wady:
    • Słaba trwałość